Ha csak simán lyukas a fog és még nem fáj, akkor minden esetben meg lehet menteni, semmiképp sem fogják kihúzni?
nekem volt olyan hogy kilyukadt a fogam de észre sem vettem csak amikor fájni kezdett azután hogy már az egész fogbelet a gyökérrel, ideggel együtt "megette" , teljesen elhalt a fog.de még azt se húzták ki.bár ne hidd hogy a gyökérkezelés jobb volt.én huzatni akartam...
kezdeti stádiumban egy sima tömés is elég.
Hát, nekem is volt "simán csak lyukas" fogam, ráadásul az egyik első szemfog. Apró kis fekete pötty volt rajta, nem idegesítettem magam, vagy fél évig tologattam a fogászatot.
Végül, amikor felfigyeltem rá hogy nő a lyuk, beestem a fogorvoshoz. Kinyitotta a felszínt, szó szerint a fele hiányzott már, de a gyökeret nem érintette, így fel tudta építeni tömésből.
Nem is látszik a nyoma.
Eszébe sem jutott húzni, pedig nagyon ramatyul nézett ki a dolog, megmutatta, mielőtt nekilátott a munkának.
Ha érdekel, megírom, hol voltam. Magánrendelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!