Valaki adna tippeket adni a fogszabályzót? Például: Tisztítás, evés, ivás, gumi színek, iskolai evés, iskolai tisztítás.
Lesz fogszabályzóm és a fent felsoroltakra kellene válaszolni meg még azt ,hogy hogyan zajlik egy fogszabályzóból felrakása.(Sima fém fogszabályzóm lesz,alsó,felső)
előre köszönöm a válaszokat!!
Szia.:)
Nekem nemrég raktak fel és ezek a tapasztalataim:
-a felrakás nem fáj nagyon,csak elég kellemetlen érzés,kb. fél óra (de mivel neked alulra és felülre is kell, akkor kb. 1 óra lesz a felrakás)
-a gumi színt te választhatod ki,egyszerűen megkérdezik,hogy milyen színűt szeretnél és olyat kapsz,általába mindenféle szín szokott lenni
-az első héten még nagyon fog fájni a fogad,de ez el fog múlni
-inni mindent tudsz
-enni az első héten csak pépes dolgokat fogsz tudni pl.joghurt,tejbegríz,stb..,utána már szinte bármit de pl. almába nem nagyon haraphatsz,és a gumicukrot meg a rágot se ajánlatos gyakran enned
-ajánlatos minden étkezés után fogat mosnod. Szóval fogkefe+fogkrém. Utába használhatsz szájvizet és fogselymet ha szeretnél
-az iskolába is szinte mindent meg fogsz tudni enni,olyan lesz,mint otthon
-én a suliban nem szoktam fogat mosni mert nincs időm de esetleg szájvizet szoktam használni az evés utàn ha úgy érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!