Ide mindent hogy mi mindent kell csinálnom (tisztítás stb) egy 12 éves fütyijével?!
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 22:02
1/9 anonim válasza:
12éves kissrác megoldja magának nem 3-5 éves h neked kelljen ebben korban már áll neki szval zavaró
2/9 anonim válasza:
Micsoda kérdés. Te kije vagy a kisfiúnak kedves kérdező? Nem szabad már ekkora fiú fütyijéhez nyúlkálni. Egyébként már 3 évesen is feláll.
4/9 anonim válasza:
Amennyiben te vagy az a 12 éves, elég, ha minden nap alaposan megmosod a péniszedet fürdésnél úgy, hogy a fitymádat is hátrahúzod! Fürdés után töröld meg! Más teendő nincs vele.
5/9 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja,csináljam neki én,tudom fura.
De néha szükséges megkukkantani?
2014. okt. 16. 22:14
6/9 anonim válasza:
megkukkantani max ha az apja vagy ha aza annya nem
am tudom h 3évesen is áll aztan jön az ösztön nyugvás és 9-11 évesen áll ujra sajátomra nem emlékszek de pszichóbol én igy tanultam
vuszon max ha az apa vagy akkor kérdezz rá nála ha az anya felejtős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!