Lidocain kenőcs használ?
Kegyetlenül fáj a fogam 2 napja,gyógyszerrre lassan immunis vagyok,meg gyógynövényes kenőcs se használ,viszont ügyeletre nem akarok menni,sosem csináltak még semmi jót,saját dokimho mge kedd előt nem tudok menni
Lidocain spré lenne az igazi,de vény nélkül nem adnak,a kenőcsöt probálta már valaki?
vagy valami más,ami elmulasztaná?
de,a fogamra,inyemre akarom kenni
kenőcsöt eddig gyógynövényeset kentem,5 percre az is jó,de elmulik
miért lenne baj az inyemre kenni? a sprét is oda fujják,és az 10%-os,a kenőcs meg csak 5...
betetgtájékoztatóból:
Lidocain kenőcs tüneti kezelésre alkalmazható minden olyan esetben, ahol a károsodott bőrfelszín, ill. nyálkahártyák érzéstelenítésével javulás érhető el.
nyálkahártya külső részen sztem nincs...tehát sztem kenhető inyre,nem?
akkor miért irja ezt a betegtájékoztató?
meg amit eddig használtam,azt kifejezetten fogra adták...
én is most fogom kiváltania lidocain kenőcsöt, és a fogínyemet fogom vele bekenni..amnyira fáj, hogy mást már nem tudok csinálni, fogorvos meg nem ir rá semmiz, ja de ecsetelöt irt rá, de semmit nem használ...:S
már 3 napja be van gyulladva a fogínyem,és a fájdalomcsillapito sem használ, ugyh.be se veszem.majd irok, hogy használt-e vagy nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!