Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lidocain kenőcs használ?

Lidocain kenőcs használ?

Figyelt kérdés

Kegyetlenül fáj a fogam 2 napja,gyógyszerrre lassan immunis vagyok,meg gyógynövényes kenőcs se használ,viszont ügyeletre nem akarok menni,sosem csináltak még semmi jót,saját dokimho mge kedd előt nem tudok menni

Lidocain spré lenne az igazi,de vény nélkül nem adnak,a kenőcsöt probálta már valaki?

vagy valami más,ami elmulasztaná?

2010. ápr. 4. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Kenőcsöt hova akarod kenni? Ha kívülre az arcodra kened, semmit nem ér, a fogínyedet meg remélem nem akarod bekenni vele.
2010. ápr. 4. 10:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, a fogfájásnál már csak a szülési fájdalom a borzalmasabb. Én vietnami balzsamot kenegettem az innyemre annak idején, mert a fájdalomcsillapítóktól alvajáró voltam, annyit bevettem, de nem használt semmit. Biztosan be van gyulladva a foggyökered. Nem tudok semmi jobbat kitalálni. Lidocain kenőcs, próbáld ki, nem tudom mennyit segít. Az a baj ezek csak külső dolgok, de az a fránya fog meg belülről fáj.
2010. ápr. 4. 10:18
 3/10 A kérdező kommentje:

de,a fogamra,inyemre akarom kenni

kenőcsöt eddig gyógynövényeset kentem,5 percre az is jó,de elmulik

miért lenne baj az inyemre kenni? a sprét is oda fujják,és az 10%-os,a kenőcs meg csak 5...

2010. ápr. 4. 10:26
 4/10 A kérdező kommentje:
én még alvajáró se vagyok a rnegeteg gyógyszertől,akkor legalább aludnék...de azt se tudok sajnos...
2010. ápr. 4. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Mert rá van írva a kenőcsre, hogy külsőleg. Mayarul ne kend bele a szádba.
2010. ápr. 4. 10:34
 6/10 A kérdező kommentje:

betetgtájékoztatóból:

Lidocain kenőcs tüneti kezelésre alkalmazható minden olyan esetben, ahol a károsodott bőrfelszín, ill. nyálkahártyák érzéstelenítésével javulás érhető el.

nyálkahártya külső részen sztem nincs...tehát sztem kenhető inyre,nem?

2010. ápr. 4. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, semmilyen kenőcs nem kenhető nyálkahártyára, belső felületre. De ha nem lehet meggyőzni, akkor kend.
2010. ápr. 4. 11:13
 8/10 A kérdező kommentje:

akkor miért irja ezt a betegtájékoztató?

meg amit eddig használtam,azt kifejezetten fogra adták...

2010. ápr. 4. 11:18
 9/10 anonim válasza:

én is most fogom kiváltania lidocain kenőcsöt, és a fogínyemet fogom vele bekenni..amnyira fáj, hogy mást már nem tudok csinálni, fogorvos meg nem ir rá semmiz, ja de ecsetelöt irt rá, de semmit nem használ...:S

már 3 napja be van gyulladva a fogínyem,és a fájdalomcsillapito sem használ, ugyh.be se veszem.majd irok, hogy használt-e vagy nem:)

2010. szept. 3. 12:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Intim piercing szúrásnál nem sokat ért. A spray jobb lett volna, de az vényköteles.
2011. márc. 19. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!