Parodontax fogkrém használ a fogínyvérzés ellen? Kérek válaszokat!
Passz. Én a fogorvosom javaslatára kezdtem el használni, de nagyon sokáig nem vettem észre javulást.
Mostanra elmúlt a probléma, de meg nem mondom miért.
Másfél év. :)
Szóval nem vagyok meggyőződve, hogy a fogkrém tehetett róla. Valójában az sem tiszta, hogy mi volt az oka.
Voltam vele fogorvosnál, csináltattam vérképet, kipróbáltam kétféle fogkrémet, öblögettem Corsodyl-lal, kicsit csiszoltam a fogmosási technikámon, rákaptam a rágógumira, majd abbahagytam, vitaminokat kezdtem el szedni.
Élő ember nem mondja meg, hogy mi segített.
Ettől függetlenül rákaptam a Paradontaxra, mert mint fogkrém jónak tűnik, és a Tescóban sokszor van 2-t fizet, 3-at kap.
Szia,
a Parodontax is jó,de itt nézz körül:
Nem olcsó egyik termék sem,de én már ezeket használom idestova 10 éve(fogkrém,kefe,stb):)Fog.asszisztens vagyok,hidd el,ezek a legjobb termékek,sajnos csak az áruk húzós...
Szia!
Nekem nagyon bevált, szokott vérezni az ínyem, ilyenkor veszek egyet, és egy hét alatt elmúlasztja, az ízét is jobban megszerettem, mint a rendes fogkrémét. Amit szoktam még, az a cserszömörcés szájvíz, az is nagyon jó
bármelyik drogériában van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!