Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogtömés mennyire fáj?

A fogtömés mennyire fáj?

Figyelt kérdés

Még soha nem tömték egy fogamat se, de az egyik nagyon fáj, meg amúgy is van egy pár szuvas fogam ott hátul és szinte biztos vagyok benne hogy tömni fogják, tömni kell

és hát eléggé aggódok miatta :S

mennyire fáj?

16F

2010. ápr. 3. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát nem annyira, én féltem az érzéstelenítő szuritól, úgyh anélkül csináltattam, de nem volt vészes még úgy se.
2010. ápr. 3. 13:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ, melyik fogat és hogyan tömnek, és kérsz-e érzéstelenítőt. Hátsó foggal több a macera, de az inkább hányingeres, ha a fog felszínét tömik kívülről, az fájdalmasabb, mint a belseje, gyökértömésnél nem maga a folyamat, hanem a 2 alkalom közötti idő lehet fájdalmas, mert azt általában nem egyszerre csinálják meg.
2010. ápr. 3. 13:20
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
nekem érzéstelenítővel csinálták és nem éreztem semmit csak a szurit, de az sem vészes csak egy kis bökést éreztem
2010. ápr. 3. 13:22
 4/13 anonim válasza:

nekem eddig csak érzéstelenítő nélkül tömték,

alul és eléggé hátul a két 6ost

de nem fájt, csak egy nagyon kicsikét mikor mélyebbre

fúrt a nőci.

2010. ápr. 3. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:

érzéstelenítéssel nem fáj

Nyugi!!

2010. ápr. 3. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem eddigi tapasztalatom az h érzéstelenítőt fölösleges kérni, mert így is úgy is kellemetlen, bár volt olyan h annyira kicsi volt a lyuk h nem is éreztem semmit.

A győkérkezelés viszont nekem a halálom volt,mármint az amikor kifúrta teljesen, utána teljesen jó volt, hiszen nincs benne ideg.

2010. ápr. 3. 13:29
 7/13 anonim válasza:
75%
nem fáj az. kérj érzéstelenítést. egy kis vékony tűt felnyom a pofazacskódba és kicit megforgatja ott annyi az össze kellemetlenség
2010. ápr. 3. 13:30
 8/13 anonim ***** válasza:

Én sem kértem érzéstelenítőt,mert sajnáltam az időt rá. (na meg persze féltem tőle:))) Tényleg csak pár pillanatig fáj.és ez még mindig kisebb fájdalom mint mikor be van gyulladva.

üdv

2010. ápr. 3. 13:39
 9/13 A kérdező kommentje:
utolsóval egyetértek... inkább a fúrás/gyökérkezelés/húzás/stb. fájjon mint a beteg fog
2010. ápr. 3. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is nagyon féltem. Sőt akkora hisztit csaptam, hogy hűha. Zengett a váróterem. Érzéstelenítő nélkül csinálták, és nem fájt, meg is lepődtem rajta. Csináltasd meg, minél előbb annál jobb. ;) 17/L
2010. ápr. 3. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!