Kihúzták csütörtökön a bal felső bölcsességfogam! Megröntgeneztek, a többi fogamra annyit mondott hogy vannak rések amiket bekéne tömni. Ma mégis elkezdett fajni a bal also bölcsességfogam. Miért?
A helye is fajhat.
Nem tudom a fogaknal van e ilyen, de akar lehet fantomfajdalom is.
Szerintem csak a húzás miatt van és egy hét múlva megszűnik. Nekem eddig minden doki azt mondta, hogy az ilyen kihat a mellette vagy felette lévőre, sőt, gyakran a régebben kezelt fogakra is. 3 hete kihúzták a bal alsó 6-ost, előtte napokban, amikor elkezdett fájni, a közvetlenül felette levőben is kínzó fájdalom volt, holott az teljesen egészséges, meg is nézte a doki. Foghúzás után viszont 3 napig semmi fájdalmat nem éreztem, utána jött csak idönként a két mellette és a felette levőben. De másfél hét után megszűnt, utána visszamentem ellenőrzésre, az orvos is elmondta, hogy egy fog kezelése után az ilyen teljesen átlagos. Ráadásul én drága magándokihoz járok, aki alaposabban megcsinálja.
Szóval szerintem nálad is ez van most, de ha nagyon aggódsz, nyugodtan menj vissza megnézetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!