Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik fáj jobban?

Melyik fáj jobban?

Figyelt kérdés

Azt kérdezném amiken volt már mindkét esetben tapasztalata.

Amikor mélyen szuvasodott fog tömése után fáj a fog, vagy amikor a kihúzott fog helye húzódik össze?

Mert nekem egy tömött fogam egy hete fáj,az egész bal oldalamra kihat a számban,mintha az összes bal oldali fogam fájna. Jövőhéten húzzák a fenti bölcsesség fogam. Az is ilyen lesz vagy rosszabb?

Most felül is tömtek egyet, így már alul felül fáj az egész bal oldalam,de irgalmatlanul,pedig már vettem be gyógyszert. :(

2016. febr. 1. 20:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Akinek*
2016. febr. 1. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szabadna fájnia. Lehet hogy begyulladt :/

Amúgy nem fáj ahogy a seb összehúzódik.

2016. febr. 1. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem csak 1 fogamat húzták eddig, az egyik bölcsességet, miután párszor betömték. De, fogalmam sincs mi az, hogy a seb húzódik össze fájdalom, vagy amit írsz(pedig császároztak is). Szerintem olyan nem létezik. Vagy, ha elvágod a kezed vagy bármilyen testrészed az neked szokott fájni mikor elkezd gyógyulni? Jó, érzékeny a terület, de az nem folyamatos, és elviselhetetlen fájdalom. (Lehet fakír vagyok.)

Viszont tömés után még kb 2 héttel is fájt a fogam, mintha be se tömték volna, vagy érzékenyebb volt. Viszont húzás után teljesen megszűnt minden.

Lehet, hogy nálad mélyebb a gyulladás, esetleg a állkapcsod is be van gyulladva és az fáj, nem is a fogad. Menj vissza az orvoshoz, és mond el neki.

2016. febr. 1. 20:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Ma voltam és azt mondta hogy normális hogy fáj az egy hete tömött fogam. Begyulladva nincs semmim csak fáj. És tömött ma mégegyet,az még friss és az is fáj.

Viszont a húzás után azt hallottam,hogy míg a helye húzódik össze az fáj.

2016. febr. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!