Melyik fáj jobban?
Azt kérdezném amiken volt már mindkét esetben tapasztalata.
Amikor mélyen szuvasodott fog tömése után fáj a fog, vagy amikor a kihúzott fog helye húzódik össze?
Mert nekem egy tömött fogam egy hete fáj,az egész bal oldalamra kihat a számban,mintha az összes bal oldali fogam fájna. Jövőhéten húzzák a fenti bölcsesség fogam. Az is ilyen lesz vagy rosszabb?
Most felül is tömtek egyet, így már alul felül fáj az egész bal oldalam,de irgalmatlanul,pedig már vettem be gyógyszert. :(
Nem szabadna fájnia. Lehet hogy begyulladt :/
Amúgy nem fáj ahogy a seb összehúzódik.
Nekem csak 1 fogamat húzták eddig, az egyik bölcsességet, miután párszor betömték. De, fogalmam sincs mi az, hogy a seb húzódik össze fájdalom, vagy amit írsz(pedig császároztak is). Szerintem olyan nem létezik. Vagy, ha elvágod a kezed vagy bármilyen testrészed az neked szokott fájni mikor elkezd gyógyulni? Jó, érzékeny a terület, de az nem folyamatos, és elviselhetetlen fájdalom. (Lehet fakír vagyok.)
Viszont tömés után még kb 2 héttel is fájt a fogam, mintha be se tömték volna, vagy érzékenyebb volt. Viszont húzás után teljesen megszűnt minden.
Lehet, hogy nálad mélyebb a gyulladás, esetleg a állkapcsod is be van gyulladva és az fáj, nem is a fogad. Menj vissza az orvoshoz, és mond el neki.
Ma voltam és azt mondta hogy normális hogy fáj az egy hete tömött fogam. Begyulladva nincs semmim csak fáj. És tömött ma mégegyet,az még friss és az is fáj.
Viszont a húzás után azt hallottam,hogy míg a helye húzódik össze az fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!