Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyik fáj jobban a foghúzás...

Melyik fáj jobban a foghúzás vagy a gyökérkezelés?

Figyelt kérdés
A jájós fogamat gyökérkezelték még régebben, és amikor az injekciót megkaptam, meg a doktor elvégezte a fúrást az nem fájt, csak az amikor az idegtűvel matatott, de az tényleg fájdalmas volt számomra. Kiskoromba pár tejfogamat a fogorvosnak kellett kihúznia, és az is fájt, és sokáig is vérzett. Arra lennék kiváncsi hogy melyik fáj jobban?

2015. okt. 25. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvoson és az ellátáson is múlik. Nekem most kedden volt gyökérkezelésem, és semmit nem éreztem, mert elég fájdalomcsillapítót kaptam. Foghúzásom még nem volt, ezért nem tudom őket összehasonlítani.
2015. okt. 25. 21:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát az, hogy melyik fáj jobban az egyéntől függő. Meg az sem mindegy milyen fogat húznak ki (hátsót, elsőt, egészségeset, tönkrementet). Hát talán a foghúzás egy picivel kellemetlenebb.
2015. okt. 25. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy az érzéstelenítő hatásos, vagy nem? Nekem az ideg ölésnél nem hatott időben az injekció és fájt. A foghúzásnál, ami nem volt egy egyszerű húzás viszont nem éreztem semmit.
2015. okt. 25. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem fáj, ha nincs begyulladva a fog és jól hat az érzéstelenítő.
2015. okt. 26. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem összehasonlítható. A gyökérkezelés éles, nyilalló fájdalom. A húzás inkább tompa, feszítő fájdalom.

Én eddig azt mondtam a gyökérkezelés rosszabb. Miután nem rég egy régen kihúzott fogam helyéről lett ciszta eltávolítva úgy hogy nem hatott az érzéstelenítő azóta azt mondom hogy a gyökérkezelés és a húzás is legfeljebb csak kellemetlen...

2015. okt. 26. 08:04
 6/8 Manka68 ***** válasza:
Nekem gyökérkezelés még sosem fájt, pedig sajnos több is volt. Ott helyben a húzás sem, csak később, mikor elmúlt az érzéstelenítő hatása. Egy hétig fájdalomcsillapítón éltem. :-( Mondjuk nekem a bölcsességfogamat húzták, lehet hogy az tovább fáj a többinél.
2015. okt. 26. 17:13
 7/8 anonim válasza:
Fohúzás, egyértelmű
2015. nov. 17. 19:51
 8/8 anonim válasza:
Ha rossz a fog és nem hat rendesen az érzéstelenítő, akkor mindegy...
2016. jan. 16. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!