Melyik fáj jobban a foghúzás vagy a gyökérkezelés?
Figyelt kérdés
A jájós fogamat gyökérkezelték még régebben, és amikor az injekciót megkaptam, meg a doktor elvégezte a fúrást az nem fájt, csak az amikor az idegtűvel matatott, de az tényleg fájdalmas volt számomra. Kiskoromba pár tejfogamat a fogorvosnak kellett kihúznia, és az is fájt, és sokáig is vérzett. Arra lennék kiváncsi hogy melyik fáj jobban?2015. okt. 25. 21:45
1/8 anonim válasza:
Orvoson és az ellátáson is múlik. Nekem most kedden volt gyökérkezelésem, és semmit nem éreztem, mert elég fájdalomcsillapítót kaptam. Foghúzásom még nem volt, ezért nem tudom őket összehasonlítani.
2/8 anonim válasza:
Hát az, hogy melyik fáj jobban az egyéntől függő. Meg az sem mindegy milyen fogat húznak ki (hátsót, elsőt, egészségeset, tönkrementet). Hát talán a foghúzás egy picivel kellemetlenebb.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy az érzéstelenítő hatásos, vagy nem? Nekem az ideg ölésnél nem hatott időben az injekció és fájt. A foghúzásnál, ami nem volt egy egyszerű húzás viszont nem éreztem semmit.
4/8 anonim válasza:
Egyik sem fáj, ha nincs begyulladva a fog és jól hat az érzéstelenítő.
5/8 anonim válasza:
Nem összehasonlítható. A gyökérkezelés éles, nyilalló fájdalom. A húzás inkább tompa, feszítő fájdalom.
Én eddig azt mondtam a gyökérkezelés rosszabb. Miután nem rég egy régen kihúzott fogam helyéről lett ciszta eltávolítva úgy hogy nem hatott az érzéstelenítő azóta azt mondom hogy a gyökérkezelés és a húzás is legfeljebb csak kellemetlen...
6/8 Manka68 válasza:
Nekem gyökérkezelés még sosem fájt, pedig sajnos több is volt. Ott helyben a húzás sem, csak később, mikor elmúlt az érzéstelenítő hatása. Egy hétig fájdalomcsillapítón éltem. :-( Mondjuk nekem a bölcsességfogamat húzták, lehet hogy az tovább fáj a többinél.
8/8 anonim válasza:
Ha rossz a fog és nem hat rendesen az érzéstelenítő, akkor mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!