Gyökérkezelés után ez normális?
Tegnap voltam fogorvosnál SZTK alapon, első ránézésre azt mondta sajnos húzni kell. Megkaptam az érzéstelenítőt, majd amikor ismét behívott nem kihúzta, hanem gyökérkezelte. Ideiglenes töméssel látta el, február 4-én kell visszamennem hozzá. De az még nagyon messze van!
Amint elmúlt az érzéstelenítő hatása ugyanúgy elkezdett fájno a fogam, mint a kezelés előtt, ez normális? Nővéremnek már volt, kérdeztem tőle, ő kapott rá Apranaxot, és azt szedte a fájdalom ellen. De nekem nem írt fel a doki semmit, saját felelősségre eszem a Cataflam vény nélküli változatát, de semmit sem használ. Szerintetek menjek el a háziorvosomhoz, hogy írjon fel nekem rá valami fájdalomcsillapítót? Vagy erre is antibiotikumot kellene szednem, mint mikor szájsebészeten a bölcsességfogam miatt felvágták az ínyem? Egyébként kímélem a fogat, nem azon az oldalon eszek (bal, felső sori hátsó fogról van szó, nem tudom hányadik, utolsó előtti)
Kérlek segítsetek! Így aludni sem bírok szinte, mert 3-4 óránként felkelek az éjjel a fájdalom miatt. Ész nélkül meg nem vehetek be állandóan, főleg mert azon kívül más gyógyszert is szedek a refluxomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!