Gyökérkezelt fog néha enyhén tompa lüktető fálydalom a gyökere felől, ez normális?
Szia, mindenképp menj vissza. Nekem anno 2 év fájdalom után egy barbár fogorvosnő érzéstelenítés nélkül gyökérkezelte. A kontrolon mondtam, hogy fáj. "Hát, hogy ő erről nem tehet, nem tudja miért fáj". Akkor elült a fájdalom. Majd 2 évre rá az előtte levő 3!!!!!!!! fogam robbant be úgy, hogy kemény 3 hónapom volt. Kiderült, hogy csak a másik fogorvosom ügyeskedésének köszönhetem, hogy nem kell mind a 4! fogam kihúzni. Mivel akkor el lett valami rontva és baci volt a fogamba (kemény antibiotikum kúrát kaptam rá, úgy lüktetett és fájt,hogy már a falnak rohantam volna) Kocogtatta és kérdi fáj-e mondom igen, de az nem a kezelt fog volt. A panoráma rögten után láttuk, hogy mind gyulladásban van. Lassan fél éve járok már hozzá, most a két éve kezelt fogam próbálja megmenteni. De mind két idegelt fogam marha érzékeny még most is kocogtatásra. És a doktornő szavaival élve "tart ameddig tart". Ja, és itt vagyok 25 éves.
Irány és keress egy rendes fogorvost, mert később már nem biztos, hogy tudnak segíteni.
sztem se normális... nekem is ugyanez a problémám, csak annyi különbséggel, h oltárira fáj :D
nagy valszeg nem takarították ki rendesen a gyökércsatornákat, bent maradhatott néhány baci, akik nyomják a bulit... később ez rosszabbra is fordulhat, szerintem érdemesebb elmenni vele dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!