Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális, ha gyökérkezelés...

Normális, ha gyökérkezelés után egyáltalán nem fáj a fogam?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtèk el a gyökérkezelését, most gyógyszeres tömés van benne. Tegnap még elég érzèkeny volt a harapásra, ma már annyira arra sem.
2015. dec. 21. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
pont ez a cél, úgyhogy igen.
2015. dec. 21. 14:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem utána 2-3 napig fájni szokott, de nekem egyàltalàn nem, mondjuk már magát a gyökérkezelést is érzéstelenítő nélkül csinálta és nem is fàjt
2015. dec. 21. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ügyes volt a doki, örülj neki.
2015. dec. 21. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Kétszer gyökérkezelték valamelyik fogamat, az egyik orvosnál pokolian fájt, a másiknál kicsit sem. Utána szerintem egyikkel sem volt gond, lehet, hogy érzékenykedett egy hangyányit, de az belefér.

Amikor varrtak, azt is alig éreztem utána (akkor abszolút semmit nem vettem észre, az utóbbi fogorvosom mindig vagy 2-3-szor szúrt előtte, amiért nem lelkesedtem, de nagyon gyorsan és alaposan elzsibbasztott, fájdalomnak esélye se volt :)

Mivel pont hogy kiölik az ideget, nekem elég logikus, hogy nem kell fájnia utána, közben pedig az érzéstelenítéstől függ.

2015. dec. 21. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez csak annyit jelent, hogy ugyes volt a fogorvosod, es szepen ki tudta pucolni a gyokeret. Amint nincs begyulladva a gyoker, illetve emiatt nem fesziti alulrol a genny, elmulik a nyomaserzekenyseg. Orulj neki!
2015. dec. 21. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is elmúlt másnapra a fájdalom, aznap fájt csak kicsit a gyökérkezelés után egy ideig.
2015. dec. 21. 16:27
 7/9 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is, ugyanis nekem meg ma volt gyökérkezelésem. Azt szeretném kérdezni, hogy az ott lévő lyuk miatt mersz-e édeseket enni? Előre is köszi:)
2015. dec. 22. 11:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs lyuk, gyógytömés van benne, de én alapból lemondtam a csokiról meg az èdességekről hogy ne romoljon tovább egy fogam se mert ez pokoli volt amit ezzel a fogammal kiálltam.
2015. dec. 22. 11:51
 9/9 anonim válasza:
Ok, köszi!
2015. dec. 22. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!