Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelték a fogam fájdalo...

Gyökérkezelték a fogam fájdalom csillapítás nélkül, de nem fájt. Ezt azt jelenti elhalt már az ideg?

Figyelt kérdés
Az egyik fúrás kicsit fájt, még sose gyökérkezeltek, ha nem halt volna az ideg menyire fájt volna? Kicsit furcsállom az orvos, hogy még fájdalomcsillapítót se adott, normális dolog ez?

2015. dec. 18. 11:53
 1/6 anonim válasza:
Biztos megrontgenezte es latta hogy nincs benne ideg?
2015. dec. 18. 11:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát úgy volt, először mikor mentem a tömőt fogam fájt de semmi lyuk nem volt rajta. Akkor röntgenezte, kiderült a tömés alatt lyukas. Utána kifúrta majd gyógytömést tett bele. Ez után el is ment szabadságra egy hétig fájdalomcsillapítón éltem, hatalmas fájdalmaim voltak, most mentem még megszólalni se tudtam már fúrta aztán vattát rakott bele. De csak az egyik fúrás fájt kissé. Aminek örülök. Gyökérkezelés előtt nem szoktak fájdalomcsillapítót adni?
2015. dec. 18. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem kaptam érzéstelenítőt amikor előtte egy héttel tett bele valamilyen gyógyszeres tömést, lehet az kiöli az ideget, mert nem éreztem semmit a gyökérkezelésből, egyáltalán nem fájt.
2015. dec. 18. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Én azt hittem a gyógyszeres tömés azt jelenti hogy meggyógyítja fogat. :D Ezek szerint inkább azt hogy kiöli az ideget.
2015. dec. 18. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Van szerintem ilyen is-olyan is gyógyszeres tömésből.
2015. dec. 18. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem se fájt egyáltalán, de nekem még csak meg se röntgenezte, csak hozzáérintett valami hideget, mondtam hogy semmit nem érzek, erre ő meg hogy akkor teljesen meghalt már a fog, aztán már csinálta is a gyökérkezelést fájdalomcsillapítás nélkül. de szerencsére tényleg nem is éreztem szinte semmit:d
2015. dec. 21. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!