Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek húztak terhesen bölcsess...

Ancsa840 kérdése:

Kinek húztak terhesen bölcsességfogat?

Figyelt kérdés
Sajnos egy hete kegyetlenül elkezdett fájni a jobb feldő bölcsességfogam.Akkor negnyitották a gyökeret,gyökérkezelték és nyitva is maradt.Kihúzni nemm merték,mivel röntgent nem csinálhatnak.A fájdalom nem szűnt meg azóta sem.Másik doki szerint és nőgyógy szerint lehet húzni.14 hetes terhes vagyok és holnap megyek,de olyan dokit választottam aki szájsebész,nem műtét hanem sima húzás lesz.Mennyire vészes?Igazából nem tudom be van még gyulladva vagy sem nert nem dagadt sehol,ja és az egész lyukas úgy nőtt ki.Állítólag doki szerint a fentiek hamar kijönnek.

2016. jan. 6. 18:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak ijesztgetni,de fájni fog :/ nekem legalábbis fájt.

De gondolj bele,ez a szüléshez semmi! :D

2016. jan. 6. 18:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos hétfőig várnom és tűrnöm kell ugyanis volt herpesz a számon nen is egy és igaz már csak a seb van rajta de meg kell várni míg az is leesik.
2016. jan. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!