Ki kell vetetni a bölcsességfogat?
Figyelt kérdés
A jobb felső bölcsességfogam kb. fél éve elkezdett kijönni és semmi probléma nem volt vele. Azonban 3 napja kb. elkezdett fájni,(már félig kinőtt) és ezáltal fájt a jobb oldali mandulám is. Ki kell vetetni? Mert felül a bölcsességfognál fáj a szám,ez csak ideiglenes? Előre is köszi a válaszokat :D2015. jún. 23. 21:56
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de előtte kellene egy röntgen róla.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Amíg nő, normális, hogy fáj, mert egy lyukat kell csinálnia az ínyeden.
Az, hogy megtarthatod-e, attól függ, hogy egyenesen nő-e. Legalábbis az én orvosom csináltatott egy panoráma röntgent, és azt mondta, hogy egyenesen nőnek, úgyhogy minden OK.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem is az ínyem fáj,hanem dörzsöli a számat :/ Az normális?
2015. jún. 23. 22:04
4/6 anonim válasza:
Igen szerintem normális. Nekem a szám oldala mindig odaszorult a felső kettőhöz. Már kiszedettem őket és van "hely" a számban .)
5/6 anonim válasza:
Hét én is épp valami hasonlóval küzdök, úgy 2 napja már eléggé fáj hátul az ínyemnél, de lehet az abölcsességfog akkor. csak már az egész jobb oldali arc részem fáj, plusz már a torkom hátsó része is :( mit lehet ezzel csinálni? jövő héten jön a Volt fesztivál és nem akarok lemaradni :(
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem 4 nap után abba mardt :)
2015. jún. 27. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!