Budapesten hol csinálnak altatásban bölcsességfog eltávolítást úgy, hogy egyszerre szedik ki mind a 4 bölcsességfogat?
Több helyet is néztem már, mert mindenképpen altatásban, magán úton szeretném kiszedetni min a 4 bölcsességfogamat (ha lehetséges akkor egyszerre az összeset), viszont ahová akartam menni, ott közölték, hogy max. kettőt szednek ki egyszerre, amit nem értek, mert interneten olvastam, hogy másoknak is egyszerre szedtek négyet altatásban. Ráadásul nyilván nem szeretném az altatás összeg kétszer fizetni, mert nem olcsó, viszont a négyből három olyan, amit tényleg nagyon sürgősen ki kell szedni, ugyanis oldal irányban nyomják össze a fogsoromat, amit az el is kezdett már szétcsúszni :(
Valaki tudna olyan helyet ajánlani, ahol altatásban egyszerre szabadulhatnék meg tőlük?
Max 2-őt szednek ki,mert veszélyes! Egyrészt az altatás is, másrészt iszonyatos seb,duzzanat bármi következménye lehet a bölcsesség fog kiműtésének.
Ne az interneten olvasgass, hanem vagy menj el magánorvoshoz, aki csinál panoráma röngtent és konzultálsz vele, vagy pedig menj el TB-sen a legközelebbi fogászatra,ahol a fogorvos majd dönt és ad esetleg beutalót szájsebészetre.
Normális helyen nem szedik ki a kettőt egyszerre. Sehol.
Ha találsz is, ne akarj olyan helyre menni, ahol kiszedik mind a négyet egyszerre.
Veszélyes, ez egy komoly műtét. Nem véletlenül nem szednek ki (szinte) sehol kettőnél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!