Valaki nem tud olcsón jó fogorvost Budapesten? Fogkő leszedésre mennék illetve lehet lenne töméscsere (amalgánról esztétikaira)
Szeretnék abban a naiv világban élni, amikor még én is azt hittem, hogy nincsenek rossz fogorvosok. A legtöbbjük sajnos valóban kontár munkát végez. Hála legutóbbi "fogorvosomnak", akinél egy kisebb vagyont otthagytam, egy rosszul gyökérkezelt fog begyulladt, ciszta lett a gyökerén... Jelenleg ezt a fogamat kezeli egy nagyon kedves doktornő, Dr. Iván Éva a 13. kerületben. :) [link]
Rugalmasan adnak időpontot, nagyon barátságos a hangulat a rendelőben, nem érzem magamat rosszul a fogaim miatt, hanem tényleg örömmel járok ide - és elsősorban én is az árak miatt választottam őt. Az "alacsony" (pesti viszonylatban) árak ellenére tényleg minőségi munkát végez! Egy hónapig jártam hozzá gyökérkezelésre, míg a másik fogorvosom két alkalom alatt lezavarta a kezelést.
Régi, hagyományos amalgám tömést, ha nem kezdett el lyukadni mellette ki nem cseréltetnék az Isten fél lábáért sem!!!!!
Azt az anyagot még lehetett tömöríteni, a széleit elsimítani. Akár 20-25 évig is működőképes!!! (Ami meg ki akart oldódni belőle, az már régen kioldódott a felszínéről. Ha most elkezdik kifúrni, egy csomó higany kerül a nyálkahártyádra - egyszerre.
Az új tömések élettartalma 3 év körül van és mivel a szélei nem simíthatóak oda rendesen, a kialakuló retenciókban meggyűlik az ételpép és kezdődik a lyukadás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!