Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Iskolafogászatra kötelező menni?

Iskolafogászatra kötelező menni?

Figyelt kérdés
bevagyok szarva, már bocsi...23éves vagyok de gimis vagyok (okai nem lényegesek a kérdés szempontjábol) szülői igazolást elfogadják arra a napra? nem akarok ilyen hentes kezelésre menni :(
2010. márc. 23. 18:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legsz.rabb, amikor időnként sokatmondó arckifejezéssel kidobnak a váróba az asztalra hangos koppanással egy ütvefúrót, vagy egy sarokcsiszolót.
2010. márc. 23. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:
18 év felett semmi közük a fogaidhoz, ha nem akarsz nem mész. Én akkor sem mentem mikor kötelező lett volna. Erőszakkal meg senki nem vihet be.
2010. márc. 23. 21:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt 3 lyukas fogam és szégyelltem 12.-ben, nálunk úgy volt, hogy egyszerre hárman mentünk be, ajtó nyitva, én meg nem akartam égni, mondtam, hogy nem akarom, hogy megnézze, erre azt modnta, hogy jó, erőszakkal nem fognak lekötözni, ennyiben maradt, igazolatlan sem lett.
2010. márc. 23. 21:55
 14/14 anonim válasza:
Iskolafogászatra 18 évtől nem kell hogy kötelezzen.Utálom az iskolafogorvost mert mikor elmentem tömetni, nem a rossz fogamat, hanem a teljesen jó fogamat tömte be......... és a lyukas fogamat is ugy betömte hogy egy duzzanat is keletkezett, amit a körzeti orvosom kihuzott. Hát gratulálok szakmai tapasztalata nulla.
2013. ápr. 21. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!