Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Iskolafogászatra kötelező menni?

Iskolafogászatra kötelező menni?

Figyelt kérdés
bevagyok szarva, már bocsi...23éves vagyok de gimis vagyok (okai nem lényegesek a kérdés szempontjábol) szülői igazolást elfogadják arra a napra? nem akarok ilyen hentes kezelésre menni :(
2010. márc. 23. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk még annak idején kötelezö volt az iskola fogászat, és az jó dolog, ha rendben vannak a fogai az embernek.
2010. márc. 23. 18:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
énis mindig félek, de aztán a végén még ki is nevetem magam,hogy emiatt kellett félnii?? és igazolással persze hogy el tudod kerülni!
2010. márc. 23. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha viszel saját fogorvostól igazolást, hogy a fogaid rendben vannak és évente jársz ellenőrzésre, akk nem. Am igen.
2010. márc. 23. 18:43
 4/14 A kérdező kommentje:
de nekem van egy bizonyos betegségem..emiatt szinte összes fogam elromlott..papírt doki azt mondja a betegségről adni nem tud csak sima igazolást..de én nem akarom végighallgatni azt hogy "igénytelen nem mossa a fogait" és ha mondom hogy betegség akkor "persze,persze" legutobb is ez volt..
2010. márc. 23. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
mert semmit nem csinál,csak "becsekkol" a szádba. aztán mehetsz a dolgodra -hacsak nincs valami baj: akkor egy újjabb beutalót ad, és akkor csinálják meg a kezelést (ha kell egyáltalán) de mondom, igazolással el lehet kerülni ,de akkor egész nap ne menj suliba.
2010. márc. 23. 18:45
 6/14 A kérdező kommentje:
még 1 dolog..ha elmúltam már rég 18 akkor is kötelező? szerintem ez magánügyem..
2010. márc. 23. 18:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekünk is kötelező. És az oké hogy rendbe legyenek a fogaim de hogy olyanokat csináljon hogy nem lyukas fogat betöm meg olyan töméssel töm amit már nem is lehet használni...

Mond meg hogy nagykorú vagy már és már nem is tanköteles ezért te ezt most már kihagyod. De megpróbálhatod a szülői igazolást is. Vagy elmész a fogorvosodhoz hogy kellene neked egy igazolás biztos ad.

2010. márc. 23. 18:59
 8/14 A kérdező kommentje:
ez egy horror..pincehelyiségben van a fogászat..durva :S sokan azt mondták tavaly hogyvan saját fogdokijuk félelemből ..erre kifúrták hogy majd a saját orvosa betömi..saját orvoshoz visszament az egyik csaj és olyan "codálatosan" elcseszték a fúrást hogy kikellett húzni..
2010. márc. 23. 19:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nálunk is ilyenek vannak. Hosszú szőrű kutyák vannak a rendelő mellett, higiénikus. Az iskolafogorvos meg csak a szokásos vizsgálatokat csinálta közben meg ott ült a férje bent és cseverésztek hogy mi lesz a vacsora. Ráadásul pont belelátott a számba. Teljesen ki voltam akadva.
2010. márc. 23. 19:34
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy rossz élményem 9-ikes voltam mikor mentünk a sulis fogorvos csak annyi volt, h belenézett a számba és megmondta, h melyik rossz meg stb, de többen mondták, h ugye bár 26 ember ment be egymás után, de ő nem váltott kesztyűt két nap múlva herpeszem lett akkor azt mondtam SOHA többet hozzá, de muszáj volt bár elmondtam az oszimnak, h miért nem akarok menni meg blabla de nem hatotta meg!
2010. márc. 23. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!