Nő a bölcsesség fogam, ez baj? Kötelező lesz kihúzatni? 16/F
26 vagyok, fiú, és még nincs baj a bölcsességfogaimmal szerencsére. Egyébként nekem folyamatosan nő, már vagy 10 éve, a 4. az még alig van kint, a másik 3 már sztem kint van totál.
nyers sárgarépát rágcsáltam amikor viszketett meg fájt, főleg az volt a baj, hogy az ínyemet felsértette a fog. De a sárgarépa segített, lecsiszolta, vagy nemtudom.
Szia!
Sajnos jobb, ha kiszedeted, mert az is megállja a helyét, hogy ha nincs gond vele, akkor nem kell, ez igaz, de az a gond, hogy egy bölcsességfoggal sokszor úgy is lehet baj, hogy észre sem veszed. Az egész szervezetedben lehet lappangó gyulladás, amely lassan mérgez, lehet hogy képződik egy cysta mellette, amelynek kezelése nagyon nehézkes, stb. Sajnos az ember evolóciójával az állkapocs egyre kisebb lesz, és már nem fér el negyedenként 8 fog. Vetesd ki, ha van rá lehetőséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!