Fogorvoshoz kötelező előzetesen bejelentkezni?
Vonatkozó jogszabályt, ha van erre, szívesen fogadom!
Köszönöm!
Köszönöm!
Nem az én fogamról van szó, ismerősöméről.
Helyzet: nemrég tömött fogából viszonylag nagy darabok törtek le (magából a fogból, nem a tömésből) és most valami szivárog a fogából, azt mondja.
Februárra akart neki időpontot adni az asszisztens. Ez így oké?
Így visszamehet, mert a szivárgás gyulladást jelent, csak még nem fáj...
Mivel már volt is nála nemrég, nyugodtan mehet, de ha tudja a számot, szóljon oda, hogy gond van és visszamegy most, akkor számítanak rá.
Az volt a furcsa, hogy felhívta ma a rendelőt és az asszisztens februárra akart időpontot adni...
Az esete nem számít sürgősséginek szerintetek?
És a februári időpont mindenképpen durva...
Nekem ilyen esetben azonnal megcsinálták.
1-es
Köszi!
Hát igen, ismerősöm is arra számított.
Amúgy fogorvosoknál a 2 hónapra előre betáblázottság általános?
Egy kis településről van szó, de fogorvos van több is.
Elvileg el kéne látniuk, mert ez gázos! :S
2hónap kicsit sok, az alatt bármi megtörténhet! de most jön ugye a szabadság is... Attól függ mennyit rendel, van-e magán része, hány ember jut rá. Nekem egy hónapot kell várnom most, pedig kis körzete van, csak pár órát rendel heti 2 napot. De volt amikor két hetet csak. Most amúgy mindig megnövekszik felénk a fogfájósok száma, karácsony, sok édesség stb.
Igen.
Az illető fogorvos mindennap rendel és napi 6 órát.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy azért ennyire megnőtt volna a fogfájósok száma.
Párszor már elkísértem az ismerősömet, amíg bent volt a kezelésen, addig a kint várakozókkal beszélgettem - egyáltalán nem volt mindenkinek időpontja és volt olyan alkalom is, hogy senki nem is volt a váróban.
Szóval furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!