Letört tegnap a koronámból egy darab, fogorvos meg tudja csinálni úgy hogy ne kelljen új?
Figyelt kérdés
Tegnap vacsoránál letört sajnos az egyik fogból egy negyed darab, még jó hogy észrevettem és nem nyeltem le, el is raktam, szerintem annyira tönkrement alatta fog hogy megadta magát.
Az egész felső fogsorom korona, így vissza tudja majd ragasztani a fogorvos? Vagy mire számítsak?
Így nem fáj, szerencsére az igazi fogam még nem látszik ki alóla, de már napok óta sugárzik a többi fogamba ilyen érzékeny fájdalom, gondolom előre jelezte a bajt..
És kismama vagyok, nem tudom ez számít -e majd a kezelésnél, és még annyi hogy még nem volt véglegesen leragasztva a korona mert még szeretne szülés után gyökérzekelni fogakat és így csak ideiglenes ragasztóval lett feltéve a korona, de nem a tövénél tört le.
2015. nov. 30. 10:34
1/1 anonim válasza:
Ha még nem volt véglegesen felragasztva, akkor talán a fogtechnikus tud vele valamit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!