Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ideiglenes műfogsort az...

Ideiglenes műfogsort az utolsó húzás után azonnal viselhetek? 9 fogam van elől mennyi idő kihúzatni őket?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok..felül 9 fogam van ebből az első 6 gyökér kezelt fogamon porcelánhíd van amit 12 éve rakott fel az orvos. 2 éve röntgen alapján megállapította, hogy a 6-ból az egyik elporladt a korona alatt. Leszedetem a koronám kihúzatom az összes felső fogaim és kiverhetős fogpótlást készítettek. - ahogy 12 éve is szerettem volna de lebeszélt aztán eredmény...ugye az első 6 fogam gyökér kezelte és korona került rá..ebből az egyik elporladt a korona már csak 5 fogam van alatta..hátul még 5 fogam gyökérkezelte kihúzás helyett amik sorra széttörtek..begyulladtak és ki kellett őket operáltatni..úgyhogy egy munka helyett csinált magának jó pénzért többet ahelyett hogy egyből kihúzta volna az összest. persze én meg szenvedtem...szóval soha többet fix pótlást kihúzatom a felső 9 fogam..amiből 6 korona..7 teljesen beletörve..8 teljesen fekete szinű a 9 pedig lötyög :-)
2015. nov. 6. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnállak, ezt borzasztó ilyen fiatalon megélni.

Ha budapesti vagy, tudok egy szuper fogtechnikust, nagyon jó fogorvossal. Nem olcsó, de írj, ha érdekel.

2015. nov. 6. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom hogy lehet-e azonnal viselni ideigleneset de valószínűleg igen viszont fölösleges pézkidobás sztem. Nekem most lett kihúzva az összes fogam fentről, épp gyógyul az inyem. Beszéd közben nem látványos hogy nincs fogam és az evésbe sem gátol. Nyilván almába nem tudok beleharapni de már a kenyér héját simán megeszem.

11 fogam lett húzva lényegében 3 hét alatt 4húzás\hét hetente 2x mentem de két fogammal szájsészetre kellett menjek.

Azt tudom hogy borzasztó ez így ilyen fiatalon én fiatalabb is vagyok jóval nálad...

2015. nov. 6. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!