Mert faj meg huzas utan mindig?
Tegnap kivettek 2 fogam (egymas mellett),darabokba jottek ki .Le voltaka mar torve nagyon.Mindenki mondta menyek el tul leszek rajta nem fog utana fajni.
De faj!Jobban mint elotte.Mikor mulik el?Mert faj meg most is?
de nagyon faj,luktet is.Nem hat a fajdalomcsillapito.
Igy is termeszetes?Holnaprajobb lesz?
Visszamnetem,most masik orvos volt ott,sokkal rendesebb mint a tegnapi.Mondta h be van gyulladva irt fel gyulladascsokkentot meg fájdalom csillapitot is.
Mondta is h nem erti mert nem kaptam tegnap meg a receptet.Remelem jobb lesz.Meg kamilla teaval kell kiobliteni minden etkezes utan a szamat.
Mondta h meg nem tudja megnezni h maradt e benne darab?!
Mert nem,azt nem ertem,es ha maradt benne akkor azt ugy fogom eszrevenni h ismet csak fajni fog nagyon?
Ha szilánk maradt benne, akkor az majd kidolgozódik, de ha gyökér, akkor azt érezni fogoad, nekem volt egyszer, nem fájt, csak érzetem ott egy kemény csontdarabot.
Jó, hogy visszamentél, éppen most akartam írni, hogy erős, lüktető fájdalom az nem természetes, csak enyhe sebfájdalomnak szabadna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!