Ma szerda van, fájdogál egy valószínűleg lyukas fogam. Hullámokban, hol semmi, hol enyhén, hol tartósabban. Hideg, stressz, akármi erősíti. Valószínűleg csak hétfőn tudok fogorvoshoz menni, addig hogyan, mivel csillapíthatnám a fájdalmat? Még 5 nap.
Persze első, ajánlgass neki vényköteles antibiotikumot, marha sok eszed van.
Kérdező: ha az 5 nap alatt jobban bedurran a fogad azon kb. a lónyugtató sem fog segíteni, miért akarod a hétfőt megvárni?
Egyik az, hogy a fogorvos akihez mennék szerintem kb. akkorra fog időpontot adni. Eddig legalábbis így volt.
És hát épp ma elutazunk és szombaton jövünk vissza. (haza, a szüleimhez) Nem fáj folyton egyébként. Október 12.-én éreztem először, kértem időpontot, kaptam pár nappal későbbre, de az időpontkérés után nem fájt egyáltalán. Semmire, se kocogtatásra, se édesre, se hidegre. Lemondtam az időpontot. Azután visszatér, de nem erősen, és nem mindig. pl. Most megint már egy órája semmi.
Ezt vagy gyökérkezelik vagy kihúzzák, állapottól és dokitól függ.
Nekem egy szimplán lyukas volt, néha fájt, csak a hideget nem bírta és akkor is meg kellett csinálni, gyökérkezelés és tömés.
Egyszer nagyon fog fájni, akkor pedig hiába ad érzéstelenítőt, a gyökérkezelés és a húzás is jobban fáj, elkezded a másik oldalt terhelni és borul a dolog... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!