Miért fáj a fogam még mindig? Kedden tömték be a fogam fehér fogszínű töméssel, szerda este elkezdett fájni és még mindig fáj ma péntek van.
Figyelt kérdés
elméletileg nem szabadna fájni a tömés után vagy tévedek? fáj rá harapásra, kocogtatásra, nyelvel hozzá érek az is fáj az inyem be van gyulladva tőle s ma már az álkapcsomat is érzem ha hozzá érek kivül már az is :/ és az elmúlt 2 napban fáj néha magától is semmi hozzá érésnél kül is érzem hogy lüktet sajog fura érzés mondták hogy fájhat de ez normális vajon ?2013. máj. 24. 09:10
2/10 anonim válasza:
Hát egy ideig elvileg fájhat tömés után, de ha ennyire durva és nem múlik akkor bizony vissza kell menni a dokihoz, lehet, hogy gyökérkezelni kell!
3/10 A kérdező kommentje:
nem voltam próbatömésen, de remélem nem gyökérkezelés lesz a vége. hány napig szabanda fájnia amúgy és milyen mértékben ? mert aztán lehet hogy tényleg újra ki kell fúratni és gyökérkezelni amit a egyáltalán nem szeretnék, hiába nem kívánság műsor
2013. máj. 24. 09:48
4/10 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem a próbatömést mert felénk ez a szokás.Én tavaly csináltattam a fogaimat és az első doki kifúrta meg babrált vele én mondtam hogy még fáj de azt mondta az lehetetlen,ne hisztizzek.Mondta hogy menjek vissza 2 nap múlva betömi véglegesre.Addig a próbatömés fájt folyamatosan.
Na én nem mentem vissza hozzá hanem elmentem másikhoz mert fájt folyamatosan.Az a doki(a második)megnézte valami érzékelős kütyüvel.Volt benne még 2 rejtett idegszál.Kiszedte.Nem volt valami kellemes.De ha belegondolok akkor marha jól jártam volna ha az első betömi úgy.
Szóval gondolom te is hasonló képpen járhattál.De mindenképp menj vissza és nézesd meg.
5/10 anonim válasza:
Hát nem tudok pontos adatokat, de a leírásod alapján ez nem az a normális tömés utáni fájdalom. Nekem is volt egyszer így, 1 hétig vártam, visszamentem, akkor még csak kicserélte a tömést, aztán még úgy is fájt visszamentem megint és akkor már gyökérkezelte. Hidd el a fogorvosok sem gyökérkezelik a fogadat ha nem muszáj!
6/10 A kérdező kommentje:
lényegében én is erre jutottam magamban hogy várok jovőhétig keddig szerdáig akkor eltelik az 1 hét aztán vissza megyek hogy nem jól glettelt vagy nem tudom. csak gondoltam meg kérdezem itt hát hogy ha én reagálom túl de ezek szerint még se én vagyok a kényes :D köszönöm szépen egyébként ezeket a gyors válaszokat
2013. máj. 24. 10:04
7/10 anonim válasza:
Jegeld az arcodat és ha van Bioptron lámpád, akkor lámpázd naponta többször! Listerine szájvizet használj! Svédcseppel átitatott vattát tegyél a fájó fogra. Ha 1 hét után nem csökken jelentősen a fájdalom, akkor menj vissza a dokihoz.
8/10 A kérdező kommentje:
sajnos nincs olyan lámpám :/ szájvízből valamilyen colgate van itthon azt használom is svédcsepp is van itthon azt is raktam már rá de nem igazán akar enyhülni a fájdalom :( most jellenleg az eléggé érzem hogy van fogam stádium játszik...kezd már nagyon a ....-om ki lenni...nem értem hogy a fog orvos is miért nem látja hogy ha gyökérkezelni kell akkor kezelje ne pedig hanyagul betömje aztána tömés után meg jön a halál ráadásul ezt nem ingyen és bér mentve hanem pénzért tette tehát elvárná az ember hogyha valamiért fizet akkor az legyen tökéletes vagy legalább jó
2013. máj. 24. 14:56
9/10 A kérdező kommentje:
most már fel is van dagadva az arcom reggel óta eléggé durván nézek ki vele arról nem is beszélve hogy mennyire zavaró...
2013. máj. 25. 19:02
10/10 anonim válasza:
Akkor erre már antibiotikum kell! Menj vissza dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!