Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudok úgy fogorvoshoz...

Hogyan tudok úgy fogorvoshoz jutni, hogy a kezelést végig tudja csinálni a fogorvos rosszullét nélkül?

Figyelt kérdés

Helló!

Tavaly december 10-én jártam fogorvosnál, egy lyukas fogamat kellett volna betömni, de miután a fogorvos beadta az ijnekciót és elzsibbadt a szám és újra visszamentem, rosszul éreztem magam és kiküldött az orvos a levegőre. Aztán valamennyire jobban lettem, de csak egy ideiglenes gyógyszertömést kaptam. El kellene ismét menni egy fogorvoshoz, hogy végre betömje a fogam, de az a baj, hogy megint előjönne ez a rosszullét érzés a kezelés elején.

Mivel nem csak ilyenkor, hanem sok esetben is rám jön ez a fajta rosszullét érzés, ezért egyedül nem is merek vonattal, vagy busszal utazni. A pszichiátrián azt mondta a doktornő, hogy új gyógyszert kellene szednem, de bőven elég volt már a gyógyszerszedésből. Mit tegyek?

2015. okt. 25. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál, hogy a gyógyszereiddel ütközik a lidokain injekció? El kellene mondanod a dokinak, hogy mit szedsz. Lehet mással is érzésteleníteni, mint lidokainnal. Ha az idegesség miatt vagy rosszul, az más, azon fejben kell túllépned.
2015. okt. 25. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy az ideiglenes gyógyszeres tömés tavaly december óta a szádban van? Hallod, nem semmi. Ugye tudod, hogy az a fog valószínűleg bukó?
2015. okt. 25. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Mondtam a fogorvosnak a kezelés előtt, hogy mit szedek és korábban is voltam nála, akkor még valahogy be tudta tömni a másik fogam, tehát ezt az agyamban kéne leküzdeni.

Amikor utazom valahová, akkor szódabikarbónás vizet szoktam inni, akkor úgy-ahogy eltudok jutni az úti célomra.Lehet, hogy pánikbeteg vagyok...

Köszi a választ!

2015. okt. 26. 08:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, december óta az az ideiglenes tömés van a fogamban. Nyár eleje óta nem fáj, de valahogy be kellene tömni valamikor.
2015. okt. 26. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!