Hogyan tudok úgy fogorvoshoz jutni, hogy a kezelést végig tudja csinálni a fogorvos rosszullét nélkül?
Helló!
Tavaly december 10-én jártam fogorvosnál, egy lyukas fogamat kellett volna betömni, de miután a fogorvos beadta az ijnekciót és elzsibbadt a szám és újra visszamentem, rosszul éreztem magam és kiküldött az orvos a levegőre. Aztán valamennyire jobban lettem, de csak egy ideiglenes gyógyszertömést kaptam. El kellene ismét menni egy fogorvoshoz, hogy végre betömje a fogam, de az a baj, hogy megint előjönne ez a rosszullét érzés a kezelés elején.
Mivel nem csak ilyenkor, hanem sok esetben is rám jön ez a fajta rosszullét érzés, ezért egyedül nem is merek vonattal, vagy busszal utazni. A pszichiátrián azt mondta a doktornő, hogy új gyógyszert kellene szednem, de bőven elég volt már a gyógyszerszedésből. Mit tegyek?
Mondtam a fogorvosnak a kezelés előtt, hogy mit szedek és korábban is voltam nála, akkor még valahogy be tudta tömni a másik fogam, tehát ezt az agyamban kéne leküzdeni.
Amikor utazom valahová, akkor szódabikarbónás vizet szoktam inni, akkor úgy-ahogy eltudok jutni az úti célomra.Lehet, hogy pánikbeteg vagyok...
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!