Bölcsességfog 24 éves korban?
Figyelt kérdés
Normális az, hogy ennyi idősen nő a harmadik?
A negyedikre van esély, hogy kibújik?
Felül nincs vele gond, mert egy foghiány miatt előrébb tolódott, és mondhatni majdnem ott van, ahol a második örlőnek kellene lennie. Mondhatni átvette a szerepét a másik fognak.
Azonban lenn hiába mosom akárhogyan is, nagyon kezd romlani. Ezt nagyon nehéz lesz kivenni majd? vagy érdemes megtartani?
2015. okt. 20. 19:47
1/2 anonim válasza:
Üdv a klubban! :) Én 25 vagyok, nekem is most jön a harmadik. Anyukámnak az utolsó kettő 27 éves korában nőtt ki, szóval még van esély, hogy kijöjjön a negyedik is. Nekem szerencsére nem romlanak, nem is tervezem kivetetni őket. Szerintem az, hogy milyen nehéz kiműteni őket a fogorvos hamarabb meg tudja neked mondani, gondolom ez mindenkinél individuális.
2/2 anonim válasza:
Azt írod, kinőtt, szóval már nyert ügyed van bizonyos szempontból, ugyanis nem kell kiműteni feltárással. Fontos lenne meglátogatni a fogorvosod, mert lehet, hogy egyelőre csak tömni kell. Ha nagyobb kiterjedésű a szuvasodás és húzásra van szükség, akkor egy jó orvos röntgenfelvételt készít vagy kér róla és ez alapján jár el. Személyes tapasztalat alapján mondom, egy gyakorlott szájsebésznek kb. 1-2 perc az egész művelet. Nem ijesztgetni akarlak, de nekem ciszta is volt a gyökér mellett, ezért fontos, hogy tényleg minél előbb menj el, még mielőtt panaszokat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!