A foghúzás és a fogtömés nagyon fáj?
holnap megyek fogorvoshoz,és nagyon félek hogy sokat fogok szenvedni.akinek húzták vagy tömték be a fogát attól kérdezem:nagyon fájt? pls összintén!meg az érzéstelenítö beadása az fáj?
bocs a fos helyes írászért de alig figyelek szinte
A tömés, csak akkor idegesítő ha már mélyen járnak, nem fáj csak kellemetlen. (Érzéstelenítő mellett)
A húzás: Nekem pár hete volt. Hátsó fogamat, 4 hatalmas gyökérrel. Kaptam 3 injekciót, igazából az injekció kellemetlenebb volt. Húzáskor annyit érzel, hogy rángatják a fejet, recseg-ropog, meg nyekereg :) Semmit nem fogsz érezni. Csak sokáig vérzik!
Ha nincs olyan rossz állapotban, akkor biztos nem húzzák ki, hanem inkább megmenti.
Ha meg nem mély a lyuk a fogadon, akor nem fáj a fúrás.
Ez esetben ne kérj érzéstelenítőt se, hanem ess rajta túl hamar!
Hát szerintem ez emberfüggő, hogy kinek hogy, de nekem a szájsebészeten húzták a bölcsesség fogam..kaptam érzéstelenítőt, szerintem a fejem is le tudta volna venni :) Egyáltalán nem fájt, csak a hangok kellemetlenek, ahogy recseg a fog.
Én tömés szinten már hazajárok a fogorvoshoz, bármit csinálok a fogaimmal, akkor is kilyukad. A felső fogaim nem fájtak, de az alsók között volt olyan, amit egy picit éreztem amikor fúrta érzéstelenítő ellenében is.
Úgy nagy általánosságban azt mondhatom, hogy csak addig rossz amíg bemész, ha már csinálja a fogad nem lesz para.
Bár én is félek tőle, de nekem ezek a tapasztalataim :D
köszönöm mindenkinek a választ!anyám is azt mondta nem fog fájni álítólag neki nem fájt de én akkor is félek,
úgy tom ha bevan gyuladva akkor fák nagyon,azt honnan lehet tudni hogy bevan gyuladva?
"úgy tom ha bevan gyuladva akkor fák nagyon,azt honnan lehet tudni hogy bevan gyuladva?"
Akkor fáj nagyon,de Te is megválaszoltad a kérdésben:))
Ha be van gyulladva azt érezni fogod, mert baromira fáj állandóan. Szerencsére ilyenem is volt. Szar volt éjszaka arra ébredni, hogy lüktet a fél fejem, meg szakad a víz rólam...1 hét fájdalomcsillapító 4-5 óránként, aztán írtak fel gyulladáscsökkentőt és elmúlt tőle.
egyébként a bölcsességfogas válaszoló voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!