A foghúzás, vagy a fogtömés fáj jobban?
nekem a tömés fájdalmasabb sokkal.
2 hete gyökérkezelték, kb 1.5 hétig nyitva volt, most ideiglenes tömés van benne, kedden megyek vissza és akkor ez még 1 fogam volt. Még van 2-3 amit be kell tömni.
Sziasztok!
Szerintem ez is beteg és orvos függő. Nekem volt már nagyon fájdalmas foghúzásom is, mondjuk akkor annyira be volt már gyulladva a fogam és körülötte az ínyem, hogy hiába kaptam 2x is érzéstelenítőt, nem hatott. Az egész húzást éreztem. Tömésem is van 3-4, de igazából nekem nem fájt egyik sem. Semmit nem éreztem, még az szurit is alig. Van egy gyökér kezelt fogam is, mikor ezt csinálták ebből sem éreztem semmit, majdnem elaludtam a székben :D
1x ki kellett vésni egy fogamat, mert ahogy a Dr. Nő megfogta fogóval összeroppant. Na a vésés az kellemetlen volt, de igazából ez sem fájt. Csak olyan rossz volt ahogy ütögette, az agyam akart kiszakadni, közben az asszisztens fogta a fejem, de így is rázkódott.
Szerintem sok múlik azon, hogy milyen a fogorvos, az enyém nagyon szimpatikus. Az is fontos, hogy milyen érzésekkel ülsz be abba a székbe. Minél jobban félsz, annál több fájdalmat érzel. Én nagyon szívesen elmennék akár minden héten fogat húzatni, vagy tömetni, csak soha többet ne kelljen menstruálni. Nekem az sokkal fájdalmasabb.
Fájdalom mentes beavatkozást kívánok neked! Ha nem félsz, az lesz. :)
hát szerintem a tömés kevésbé fájdalmasabb mint a húzás nekem is betömték már 4 fogam de nem éreztem szinte semmit..
nyugi biztos nem fog annyira fájni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!