Muszály menni kötelező fogorvosi vizsglatra?
Figyelt kérdés
Az iskolával kell menni fogorvosi vizsgálatra.
Én nagyon félek a fogorvostól.
Kaptam is tőle be utalót altatásos fogászatra szorongás/reszketés miatt.
Mi történik akkor ha azt mondják hogy mennyek be de tiltakozom.Mit kell rini hogy ne mennyek be?
2015. okt. 4. 22:31
1/6 anonim válasza:
Ha kötelező, akkor muszáj :)
Nem tudom, nálatok mi a helyzet, de nálunk az iskolafogászaton csak vizsgál a doki, összeírja a tennivalókat, és ad egy kezelőlapot. Aztán a páciens eldönti, hogy visszamegy-e.
2/6 anonim válasza:
Csak meghalni muszály. De ha nem akarod majd a környezeted ilyen bájos mosollyal elvarázsolni, akkor elmész.
4/6 anonim válasza:
Ő ott nem csinál semmit, csak megnézi a fogaid és felírja a lapodra, hogy mit kellene csinálni.
5/6 anonim válasza:
Én anno bementem és nem mutattam a félelmemet csak határozottan kijelentettem,hogy van saját fogorvosom aki már megkezdte a kezelésemet,így nem is csináltak semmit a fogaimmal.
6/6 anonim válasza:
En nem tudom miert,de en nagyon szeretek fogotvoshoz menni.A fogorvosnom a peldakepe,en is az akarok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!