Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy sikerült ezt a gyulladást...

Hogy sikerült ezt a gyulladást -fertőzést összeszedem?

Figyelt kérdés

Már láss két hónapja fáj a leghátsó fogam. Viszont tegnapra megint ugy megfájdult lüktetett,hogy kénytelen voltam a dokihoz vissza menni,aki elotte való nap próbálta az utolsó ideget is kiszedni. Viszont tett bele egy gyulladás csökkentő kis vattát is és be tömte. Ugy voltam vele adjon gyógyszert a gyulladásra és utána húzza ki. Viszont tegnap már annyira fájt,h az állkapocsomon is van egy nagy pukli ami fáj es nyelni is alig birok ezen az oladon. Csinált az orvos egy panoráma röntgen. Majd kocogtatta a fogam. Es visitottam h fáj. Es mondta h jobde ez nem a kezelt fogam hanem a mellette lévő,ami egy éve mar ki lett idegelve. Hogy az gyullat be vagy mi es a mellette levo dogaim is berobbantak. Valószínűleg ott az előző doki,aki injekció nélkül idegelte is,elbaltazott valamit. Be van dagadva a fejem es a nyalam azon az oldalon. Aut mondta a doki ha tul elem a hétvégét talan nem kell mind a 3 fogam huzni. Irt fel egy csomo gyógyszert fertőzésre es gyulladás csökkentésre. Szerencsére hatnak a gyógyszerek es mondta is h jó h minden fájdalom miatt visszamentem mert ha nem akkor a genny miatt mar fel kellett volna vágni az inyem.

Köszönöm a válaszokat

L

2015. okt. 3. 19:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Az idegölt fogak már csak ilyenek. Sajnos én is így jártam az egyik fogammal. 2 évig fájdogált, majd gennyes lett. Pedig privát doki csináltam. Most húzattam ki 2 hónapja, és még mindég nem tökéletesen gyógyult be a seb. Ezen kívül elhullott a hajam fele, mindég fájt a fejem is.
2015. okt. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!