Mennyire fáj így a foghúzás?
Figyelt kérdés
a fele fog kb hiányzik már be van gyulladva kaptam rá dalacint és ha elmúlik a gyulladás húzzák de nagyon félek tőle valaki valami tapasztalat?2015. szept. 29. 16:32
1/5 anonim válasza:
Ha lehúzódott róla a gyulladás, akkor az érzéstelenítő hatni fog, egyáltalán nem lesz vészes. Az is lehet, hogy a "rángatáson" kívül mást észre sem veszel.
2/5 anonim válasza:
Ha megfelelően elérzéstelenítik, akkor nem fog fájni, nyomó érzést érzel leginkább és rángatást, de fájdalmat nem.
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon félek milyen lesz az injekció és a húzás egy ismerősöm aztmondja nagyon fájt neki és utána összevarrják A helyét vagy nem?
2015. szept. 29. 20:49
4/5 anonim válasza:
Nekem gyulladt tejfogat húztak.
4 darab szurit kaptam, és akkor nem éreztem. Bár a doki azt mondta nagyon fogták a szomszédos fogak, ezért kellet tartani 5 perc szünetet.
5/5 anonim válasza:
Ezt sosem lehet megmondani előre, mennyire fog fájni. Ez kizárólag orvos függő. Nekem olyan szupi dokim volt, hogy semmit nem éreztem. Anya már nem volt ilyen szerencsés, neki nagyon fájt.
Remélem jó dokit találsz és minden oké lesz:)
Amúgy meg a fájdalom sem kibírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!