Ki huztak a bal also bolcsesseg fog gyokeremet! Mit tegyek h ne fajjon?
Figyelt kérdés
Vasarnap lesz 1 hete , h kihuztak a bal also bolcsesseg fogamat illetve gyokeremet. Sajnos tovig le volt torve mar.. surgossegire kellett mennem , be volt mar nagyon gyulladva. Annyira fajt, h az egesz bal oldalam (kezem, nyakam) elzsibbadt es fajt. Igy lassan 1 het es rengeteg fajdalom csillapito utan (algopyrin, nuropfen, cataflam) meg mindig faj es gennyedzik is.. :( erdekesen faj .. a legrosszabb pont ahol csatlakozik a felso es also alkapocs :(.. felek vissza menni a meszar szekbe.. mi lehet a baj? Mittegyek?2015. szept. 26. 09:20
1/5 anonim válasza:
Mindenkeppen menj vissza!! Lehet h kijott az a verdugo, ami a gyogyulashoz kell.
2/5 anonim válasza:
Ha nagy volt a gyulladás akkor tovább tart a fájdalom.Te látod a sebet hogy néz ki,lényeg hogy az ú. vérdugónak benne kell maradnia mert ha az kiesik pl öblögetés közben akkor mindenféle baci bejuthat a sebbe.Ha ez történt akkor mindenképp vissza kell menni.Ha nem én azért még is megnézetném,mert írtad hogy gennyes.Nem biztos,hogy hozzányúl,lehet hogy csak ír fel valamit antibiotikumot vagy vmi speciális öblögetőt.
3/5 A kérdező kommentje:
Neztem ma a sebez es huzodik ossze szepen. Oldalt piros az inyem.
2015. szept. 26. 10:04
4/5 anonim válasza:
Menj el mielőbb fogorvoshoz, ha nem kaptál Dalacint, akkor biztosan felírnak és az leviszi majd a gyulladást, ha az ínyed is gyulladt, akkor azt is lekezelik és elmúlik a fájdalom.
5/5 A kérdező kommentje:
Vissza mentem az orvoshoz.. kaptam Augmenti duo-t es gyogyszeres gezt tomkodtek a lyukba. Mostmar gyogyulok hala eg. :) soha tobbe nem akarok iLyen fajdalmat atelni.
2015. okt. 1. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!