Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ki huztak a bal also bolcsesse...

Ki huztak a bal also bolcsesseg fog gyokeremet! Mit tegyek h ne fajjon?

Figyelt kérdés
Vasarnap lesz 1 hete , h kihuztak a bal also bolcsesseg fogamat illetve gyokeremet. Sajnos tovig le volt torve mar.. surgossegire kellett mennem , be volt mar nagyon gyulladva. Annyira fajt, h az egesz bal oldalam (kezem, nyakam) elzsibbadt es fajt. Igy lassan 1 het es rengeteg fajdalom csillapito utan (algopyrin, nuropfen, cataflam) meg mindig faj es gennyedzik is.. :( erdekesen faj .. a legrosszabb pont ahol csatlakozik a felso es also alkapocs :(.. felek vissza menni a meszar szekbe.. mi lehet a baj? Mittegyek?

2015. szept. 26. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen menj vissza!! Lehet h kijott az a verdugo, ami a gyogyulashoz kell.
2015. szept. 26. 09:38
 2/5 anonim válasza:
Ha nagy volt a gyulladás akkor tovább tart a fájdalom.Te látod a sebet hogy néz ki,lényeg hogy az ú. vérdugónak benne kell maradnia mert ha az kiesik pl öblögetés közben akkor mindenféle baci bejuthat a sebbe.Ha ez történt akkor mindenképp vissza kell menni.Ha nem én azért még is megnézetném,mert írtad hogy gennyes.Nem biztos,hogy hozzányúl,lehet hogy csak ír fel valamit antibiotikumot vagy vmi speciális öblögetőt.
2015. szept. 26. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Neztem ma a sebez es huzodik ossze szepen. Oldalt piros az inyem.
2015. szept. 26. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj el mielőbb fogorvoshoz, ha nem kaptál Dalacint, akkor biztosan felírnak és az leviszi majd a gyulladást, ha az ínyed is gyulladt, akkor azt is lekezelik és elmúlik a fájdalom.
2015. szept. 26. 14:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Vissza mentem az orvoshoz.. kaptam Augmenti duo-t es gyogyszeres gezt tomkodtek a lyukba. Mostmar gyogyulok hala eg. :) soha tobbe nem akarok iLyen fajdalmat atelni.
2015. okt. 1. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!