Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek nagyot ront egy...

Szerintetek nagyot ront egy lány kinézetén, ha állandó fogszabályzója van?

Figyelt kérdés

2015. szept. 27. 11:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Semmi gáz. a legtöbb lánynak még jól is áll!
2015. szept. 28. 21:43
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket\véleményeket :)

Nyugodtan írhattok még véleményt,a továbbiakat is szívesen fogadom.

2015. szept. 28. 22:16
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Nem állandó, mert leveszik 1-3 év után :) Én jövőhéten kezdek neki a projektnek és még 4 fogamat fogják kihúzni (3 bölcsességfog már megvolt), szóval gondolhatod mennyi kedvem van/volt hozzá 30+ F létemre.

A 4-es számú fogorvos-esztétának szeretném tudomására hozni, hogy van akinek a 20-as évei elején bújnak csak elő a bölcsességfogai, amik simán megkavarhatják a dolgokat. A 22 + max. 8-as elméletét is cáfolnám saját példámon keresztül ugyanis egy lyukas, szuvas, tömött, etc. fogam sincs és egyelőre jele sincs ilyesminek. A 20-30+-os fogszabályozós elméletét is cáfolnám, ha esetleg hallott már Madonnáról (ő egy ilyen énekesnőcske, sokan ismerhetik a környezetedben), de nem akarom teljesen lesokkolni még több névvel.

2015. okt. 1. 09:29
 14/22 A Tengerész ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem.
2015. okt. 2. 07:52
 15/22 anonim ***** válasza:
59%
Ha a lány imádnivaló, kedves, rendes, nem plázacica meg vihogó agyatlan izé és nem egy QR pozitív akkor tökmindegy, hogy van-e vagy nincs. Ha gonosz, akkor meg kifejezetten sokat ront, bármi is van rajta
2015. okt. 2. 20:48
 16/22 Kacca válasza:
59%
14 vagyok, nekem is van fogszabályzóm, és imádom!:D Az elején én sem tudtam magamon elképzelni, és nagyon furcsa volt, de ma már védjegyemmé vált, legtöbben innen jegyeznek meg, és sokan dicsérik:) Nem kell aggódni:)
2015. okt. 2. 21:37
 17/22 anonim válasza:
Nem én akarok fogszabalyzót de jók a fogaim:( bár ennek orulnom kene
2015. okt. 3. 17:28
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Utolsó: Örülj hogy neked nem kell ... :\\

2015. okt. 3. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

xxddDD D

www.kepkezelo.com/images/8v89xuz9vhb85hhrp3hs.jpg

Üdv,

"A 4-es számú fogorvos-esztéta"

2015. okt. 3. 18:50
 20/22 anonim ***** válasza:

19:

Örülök neki, hogy rendezettek a fogaid, de ennek sajnos semmi köze ahhoz, hogy hülyeségeket beszélsz... Itt most a fogszabályzó a téma, neked valami nárcisztikus énképről szóló kérdés alatt tudnék tanácsot adni :)

2015. okt. 5. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!