Szerintetek nagyot ront egy lány kinézetén, ha állandó fogszabályzója van?
Figyelt kérdés
2015. szept. 27. 11:46
1/22 anonim válasza:
Nem, dehogy is :) Tök aranyos úgy és szépek lesznek a fogai :)
2/22 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :)
Igazából nekm lesz,és nem tudom magamon elképzelni :D
2015. szept. 27. 12:38
3/22 A kérdező kommentje:
Nekem*
2015. szept. 27. 12:39
4/22 anonim válasza:
ha ilyen 14-15 éves vagy az cuki, ha 18-20 annyira már nem az, 20-22 felett egyenesen "meredek és gáz", mert max 8 év onnan és olyan szintű beavatkozásaid lesznek (már ha te is ember vagy és nem egy gép pl vagy az ET :D), hogy az egész fogszabályzós story régen értelmét vesztette. Nem véletlen, hogy 18 éves kor után már egyáltalán nem ajánlott. Annyi gondolat suhan át egy fél milliós fogszabályzó láttán, hogy "Ez a lány valamit legalább próbál tenni azért, hogy szépek legyenek a fogai." A következő gondolat ezután: "Végül is, a kutya szokott próbálkozni." ;D
5/22 A kérdező kommentje:
14 vagyok,de nem feltétlen magam miatt írtam ki a kérdést,kíváncsi vagyok e Ti véleményetekre,köszönöm a választ :D
2015. szept. 27. 19:34
6/22 anonim válasza:
#4: Már bocs, de te hülye vagy, van aki 30 felett rakat fel fogszabályzót... Az is hülyeség hogy nem ajánlott, ugyanúgy bármikor ajánlott, csak 18 alatt olcsóbb. És a fogszabályzó semmilyen korban sem undorító, inkább a kusza fogak azok...
7/22 anonim válasza:
Igaza van annak a válaszolonak,aki azt irta,hogy sosem ciki.MIERT LENNE CIKI????Semmi sem ciki, ami az ember javàra szolgàl.Ennyi erővel a szemüveg is az? Sògornőm 27 éves koraban rakatta föl. NEM CIKI.
9/22 anonim válasza:
Nekem is van 2 hónapja, szerintem semmi csúnya sincs benne, sőt. :) Az mondták a többiek hogy illik, van aki azt mondta, hogy a szexepilem. :D Szval ne aggódj. :P
10/22 anonim válasza:
ÉN IGENIS CUKI VAGYOK VELE! :@
19/L :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!