Gyökérkezelésnél mi az amiért díjat számolnak fel?
Gyökérkezelés után általában ideiglenes tömést alkalmaznak, majd vissza kell menni egy normál tömésre. Utóbbit is ki kell fizetni. Illetve az érzéstelenítésért is külön összeget számolnak fel. A gyökérkezelés ára még függ a gyökércsatornák számától is, minél több, annál drágább.
Gyökérkezelés előtt még szoktak röntgent is készíteni, én általában panoráma röntgent kérek, ez olcsóbb helyeken 5ezerből megvan. Voltam körzeti fogorvosnál, ott ingyen gyökérkezeltek, de röntgen nélkül, amit a későbbi maszek orvos nem is értett. A körzetis beletörte a tűt, ami csak később derült ki, ezért egy teljesen jó fogamat ki kellett húzni. Olyan 15 ezer körül jött ki, de implantátummal kellene pótolni a fogamat, ami olyan 150ezerre jönne ki, és ez még olcsó, mert kaptam 350 ezres árajánlatot is rá.
Ha még az elején nem a körzetihez megyek, hanem maszekhoz, akkor kb 25-30-ból megvan a gyökérkezelés és megmarad a fogam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!