Mit használjak a fogínyvérzésre, ami hat/használ is?
Figyelt kérdés
Már több éve fogínyvérzésem van, elmentem anno a fogorvoshoz emiatt,ajánlott Meridol fogkrémet és szájvizet. Oké,megvettem, hosszú ideig alkalmaztam,semmi javulás, sőt C vitamint is szedtem. Gondoltam megpróbálom a Paradontaxot, hiszen a tv is reklámozza. Vettem belőle fogkefét és fogkrémet is,huzamosabb ideig használtam de semmi javulás. Mára már észreveszem,hogy még jobban bevan gyulladva a fogínyem, vérzik is elég rendesen fogmosásnál. Elmentem hát a fogorvoshoz hogy ajánljon már rá valamit. Írt fel antibiotikumot,Analgesint,megis vettem és még aznap elkezdtem beszedni az előírtak szerint. Semmi javulás így megint vissza mentem, hogy ajanljon mar valami mast ami hasznal is mert eddit barmit alkalmaztam ra,sosem hasznalt.Erre mondja, hogy ő mást nem tud ajánlani csak a Meridolt meg a Paradontaxot... Na jól van akkor! Van itthon Septofort tabletta, rá van írva hogy ínyvérzésre is, így elkezdtem szerni mától. Valakinek valami ötlet, hogy megszűntessem az ínyvérzésem?! :) :/2015. szept. 24. 09:14
11/13 anonim válasza:
Ne fogorovshoz, hanem parodontológushoz menj, nekik ez a szakterületük, biztosan kapsz rá valami kezelést.
Amikor nekem egy csúnyán bedurrant az ínyem, akkor naponta kellett a fogorvoshoz járni ecsetelésre és attól szépen rendbejött, de a Gengigel gél is jó rá, elég drága, de nekem 1 hét után elmulasztotta a vérzést és fájdalmat. Amúgy nem jó az erős kefe, mert az is felsérti az ínyt, ilyenkor Parodontax fogkefét vegyél, ami lágy, én is azt használom régóta.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Paradontax fogkefet hasznalok! :) :/
2015. szept. 26. 18:00
13/13 teflon28 válasza:
Ultrahangos fogkefet pl Megasonex hasznalj, az szetlovi a baktériumodat meg a fogíny alatt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!