Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzót 19-20 éves...

Fogszabályzót 19-20 éves korban fellehet még tenni? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Eddig sajnos nem volt se alkalma se keretem erre, de most úgy látszik lenne. Attól félek, hogy ilyenkorra már annyira beágyazódtak a fogaim, hogy nem oldható meg.

2015. szept. 23. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Késő. De volt ismerősöm, aki 24 évesen rakatott fel... nem volt túl látványos a változás.. és meglehetősen lassú is volt, ezért inkább levetette. 20 évesen már szerintem hagyhatod.
2015. szept. 23. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a fogorvosodat, javasolja e? Ez nem kerül pénzbe. Különben egy fogszabályzó jóval meghaladja a 100 000.- ft-ot.
2015. szept. 23. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Minden korban képesek elmozdulni a fogak, ezért is kell pótolni a hiányokat...

A fix fogszabi viszont félmilliós nagyságrendben van.

2015. szept. 23. 20:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tetesd fel, ismerőseim fogorvosok, ők tettek már fel azért is idősebb páciensre, hogy ne kelljen híd.
2015. szept. 23. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a híd pontosan mi is? hallottam már róla, de nem tudom pontosan.
2015. szept. 23. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Híd az ez

[link]

Amivel ugye kvázi tönkretesznek két fogat mert le kell csiszolni (ha úgyis rossz állapotú akkor nem érdekes, de ha tökéletes, akkor más a helyzet).

2015. szept. 23. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm 26 évesen csináltatott, 2 év alatt gyönyörűen helyrehozta a fogait. De volt olyan ismerősöm, aki a 40-hez közel szánta rá magát és nála is látványos volt a változás.
2015. szept. 24. 13:25
 8/8 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok, 1 óra múlva indulok és felteszik :D Eléggé izgulok. Én porcelánból kértem, hát mondjuk, hogy nem olcsó mulatság. :( 150-200 ezer. De orvosa válogatja.
2015. szept. 25. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!