Körülbelül mennyi ideig kell hordani a fogszabályzót? ( többi lent)
Ezt majd a doki megmondja
Nekem volt, hogy lett ott lyuk ( nem ezért lett fogszabim) aztán eltűnt, majd megint szóval nem tudom :/
Nekem a felső két első fogam között majdnem 4 mm (!) rés volt + előre ki is állt, rémes volt...
1 év kivehető fogszabályzóval teljesen helyre jött.
De vannak olyan rések is amit szerintem nem lehet helyre húzni fogszabival, főleg négereknél láttam ilyesmit, mint pl. Seal esetében. Nekik nem áll előre a foguk, csak szimplán ott egy rés... Egy héjat mondjuk ilyen esetben még rá lehet ragasztatni a fogra és akkor eltűnik a rés.
Köszi a vàlaszokat.
Amugy megnéztem Sealt de nekem nincs olyan nagy a minap megmértem és kb. 2,3 mm kisebb volt egy cm- nél. Szerintem mondjuk lehet más baja nincs csak össe húzni kell. Mondjuk ezt semmo orvos nem ajánlotta hanem én szeretnék mert nagyon idegesít és nagy valószinűség, hogy lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!