Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Körülbelül mennyi ideig kell...

Körülbelül mennyi ideig kell hordani a fogszabályzót? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Nekem csak annyi a gond, hogy a fenti fogsorom közepén a két fogam közt van egy lyuk nem olyan nagy de nem is kicsi( biztos tudjátok mirről beszélek) és engem ez nagyon idegesít.Szeríntetek ha lenne fogszabályzöm kb. mennyi ideig kell hordanom?

2015. szept. 2. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt majd a doki megmondja

Nekem volt, hogy lett ott lyuk ( nem ezért lett fogszabim) aztán eltűnt, majd megint szóval nem tudom :/

2015. szept. 2. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem a felső két első fogam között majdnem 4 mm (!) rés volt + előre ki is állt, rémes volt...

1 év kivehető fogszabályzóval teljesen helyre jött.

De vannak olyan rések is amit szerintem nem lehet helyre húzni fogszabival, főleg négereknél láttam ilyesmit, mint pl. Seal esetében. Nekik nem áll előre a foguk, csak szimplán ott egy rés... Egy héjat mondjuk ilyen esetben még rá lehet ragasztatni a fogra és akkor eltűnik a rés.

2015. szept. 4. 17:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat.

Amugy megnéztem Sealt de nekem nincs olyan nagy a minap megmértem és kb. 2,3 mm kisebb volt egy cm- nél. Szerintem mondjuk lehet más baja nincs csak össe húzni kell. Mondjuk ezt semmo orvos nem ajánlotta hanem én szeretnék mert nagyon idegesít és nagy valószinűség, hogy lesz is.

2015. szept. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!