Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 napja felrakták a fogszabály...

2 napja felrakták a fogszabályzót. Nem bírom a fájdalmat. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Fáj a fogínyem, a fogaim és harapni nem tudok. Mondták, hogy hamar elmúlik, mint felrakják. De ez elviselhetetlen és nincs használható fájdalomcsillapítóm se.
2015. aug. 29. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, mit érzel

Ez hülyeség, hogy gyorsan elmúlik

Olyan dolgokat tudsz enni, ami folyekony

Milyen fájdalomcsillapítód van otthon?

En aspirin effectet szoktam hazsnalni

Es amikor az áldoz raktak fel ( jobban fajt) akkor kb egész délután aludtam, mert ébren nem bírtam a fájdalmat es éhes ha voltam, de 1. Nap nem bírtam enni :/

2015. aug. 29. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

* alsot raktak fel

Bocsi :)

2015. aug. 29. 23:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Rubophen volt, de az inkább lázcsillapító, illetve az is elfogyott. Semmi más nincsen.

Én aludni sem tudok, borzalmas.

2015. aug. 30. 00:07
 4/6 anonim válasza:
Sajnos velem is ugyanez volt.. Felrakták a fogszabályzóm (alsót) és két hét alatt fogytam 8 kg-t annyira nem bírtam enni. Én is a folyékony bébi kajákat tudom ajánlani, hidd el abból is van finomabb fajta.. A fájdalmat sajna nem nagyon lehet kikerülni, de pár év múlva még hálás leszel a fogszabàlyzódnak! ;) Én semmiért nem cserélném a hibátlan fogsoromat amit ha nem fájt volna annyira a fogam soha nem kapok meg.. Szóval gondolj erre, hogy mennyire megéri! :)
2015. aug. 30. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Algoflex az nagyon jó, a forte.

Flector por vagy cataflam az erősebbekből, bár azok vénykötelesek...de jók. Mikor arcüreggyulladásom volt, és úgy fájt az egész felső állkapcsom ,, fogsorom hogy sírva fakadtam,akkor csak a flector por segített valamit.

2015. aug. 30. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:

En is mar konkrétan sírtam, annyira fajt :(

Amit meg ehetsz, az a gyógyszertárban kapható "tapszer" ( folyekony, de minden vitamin, ásványi anyag benne van, ami kell) nekem anya ezt vett, amikor nem bírtam rágni, hogy legalább az ásványi anyagok, vitaminok meg legyenek :)

2015. aug. 30. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!