Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ilyen foggal van valami megoldás?

Ilyen foggal van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Az én fogaimról van szó. Egészséges, fehér fogaim vannak, de sajnos az első két fogam között ahogy mondani szoták "10 perc szünet van"

Nagyjából ugyanúgy mint ennek a színésznőnek.

[link]

A kérdésem az, hogy a fogorvos megtudja csinálni, hogy ne legyen ekkora hézag közte?

Nyilván az egészséges fogakat sem kihúzni sem lecsiszolni nem fogja, akkor mi megoldás van még?

A fogszabályzó az én esetemben kiesik mert közelebb vagyok a 40-hez így már nekem nem hozna eredményt. A drazsérágó ami Walter Matthaunak jól állt nekem nem állna jól.

Mielőtt még megkérdezném a dokit, hogy ne csináljak bolondot magamból, itt kérdezem: Volt már valaki ilyen helyzetben?

2015. szept. 9. 00:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Húzatni nem akarom, mert egészséges fogak. Minden fogam megvan még, nem kell pótolni.
2015. szept. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!