Fogimplantátum vagy korona a jobb megoldás?
Figyelt kérdés
1 fogat sajnos ki kellett húzni nekem. Hátsó alós örlő fog. Pótoltatni szeretném. Olvastam mindkettőről jót és rosszat is. De a koronában az nagyon nem tetszik, hogy 2 ép fogamat le kell hozzá csiszolni és 8-10 évente cserélni, elkezdhet szuvasodni a korona alatt stb....
Szóval melyiket ajánlanátok?
2015. júl. 11. 10:47
1/5 A kérdező kommentje:
A hídban nem tetszik, nem a koronában.
2015. júl. 11. 10:48
2/5 anonim válasza:
Implantátum. Ha a pénz nem számít. Tovabb is tart és nem károsítja a mellette lévő fogakat.
3/5 A kérdező kommentje:
Persze számít a pénz, de rá tudom szánni az implantátumra. Továbbá az egészségemen nem spórolok.
2015. júl. 11. 11:04
4/5 anonim válasza:
én ilyenre nagyon hiú vagyok, az implantátumot választanám
a korona valóban ronda és feleslegesen teszi tönkre a jó fogakat
5/5 anonim válasza:
Implantátum bátya nem bánod meg. :) Egy fog esetében szerintem ezt ki lehet hozni kb 150 ezerből mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!