Ilyen foggal van valami megoldás?
Az én fogaimról van szó. Egészséges, fehér fogaim vannak, de sajnos az első két fogam között ahogy mondani szoták "10 perc szünet van"
Nagyjából ugyanúgy mint ennek a színésznőnek.
A kérdésem az, hogy a fogorvos megtudja csinálni, hogy ne legyen ekkora hézag közte?
Nyilván az egészséges fogakat sem kihúzni sem lecsiszolni nem fogja, akkor mi megoldás van még?
A fogszabályzó az én esetemben kiesik mert közelebb vagyok a 40-hez így már nekem nem hozna eredményt. A drazsérágó ami Walter Matthaunak jól állt nekem nem állna jól.
Mielőtt még megkérdezném a dokit, hogy ne csináljak bolondot magamból, itt kérdezem: Volt már valaki ilyen helyzetben?
ma 01:31
Az igazság az, hogy tizenévesen nekem sem volt ennyire hézagos, de a tapasztalatom szerint minél több év telik el a fog annál jobban "deformálódik, kopik. Nem vagyok már fiatal tinédzser pár hónap és 40 éves leszek. Így nem valószínű, hogy "idővel összébb megy".
Kedves első.
Foghéjról még nem hallottam, ezért nagyon-nagyon szépen köszönöm a választ. Ezt megbeszélem a fogorvossal, mert amit olvastam róla az nekem nem tűnik olyannak mint ami tönkretenné a fogakat.
Köszönöm a válaszokat.
" De te már 40 vagy, hamarosan beadják sorban a fogaid a kulcsot,"..
ezen jót nevettem. Egyébként leszámítva a hézagot szerencsés vagyok, hogy jó fogakat örököltem, mert 40 évesen mindössze 2 tömött fogam van. A többi mint egészséges. Félévente megyek fogorvoshoz ha van panasz ha nincs.
Kedves utolsó. A két fog közötti rés 3,5 milliméter. Ez nem tesz ki egy fogat szerintem
"A két fog közötti rés 3,5 milliméter. Ez nem tesz ki egy fogat szerintem"
De akkor ne olyan képet linkelj, ahol a nőnek centis rés van a fogai között. :) 3,5 millimétert sem fognak rés nélkül eltüntetni, de sokkal jobban fog kinézni. 100 ezer alatt kihozható. Felesleges lenne és nagy hülyeség egészséges fogat kihúzatni és implantátummal pótolni, ráadásul sokkal többe kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!