Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzásom lesz. Hátsó, nagy...

Foghúzásom lesz. Hátsó, nagy gyökerű fog. Kicsit meg tudom lazítani magamnak, ha rángatom?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarod meglazítani? Felesleges. A fogorvos tudja mi a dolga,és pikk-pakk kiszedi, nem kell elősegíteni a munkáját. Max. több kárt csinálnál vele mint hasznot.
2010. márc. 11. 16:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, minek akarod meglazítani? A doki secperc alatt kikapja, nekem fél éve húztak ki egy ilyen fogat. Ne kínozd magad szerintem előre.

Fájdalommentes húzást kívánok!

2010. márc. 11. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tudod, ha csak nem nagyon erős vagy, és barbár módon nekiesel tiszta erőből. De az egyrészt sokkal jobban fájna, mint amit a doki fog csinálni, másrészt meg esetleg jól eltöröd az állkapocs csontodat is, aztán mehetsz a szájsebészetre egy jó kis gyulladással.
2010. márc. 11. 16:16
 4/10 A kérdező kommentje:
Puszta kézzel eltöröm az álkapocscsontom????!!! még jó h a doki a fogóval csak úgy kiemeli... Ja, amúgy lehet felvágják az ínyt és vésővel szedik le a csontról. De ott se törhet el.....
2010. márc. 11. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Úgy értettem, hogy egy szilánkot letörsz belőle, ami foghúzásnál is nagyon gyakori dolog, csak általában nem jelent problémát / nem szokták közölni a pácienssel. Ha nagyon feszegeted a fogad, simán megtörténhet puszta kézzel is. Persze az erőtől és elszántságtól függ... Még az előtörő bölcsességfog is ki szokott törni apróbb szilánkot az állkapocs csontból.
2010. márc. 11. 17:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hete húzták fentről rágófog.Hiszed,nem hiszed a szuri alig fájt(kettőt kaptam),a húzás egyáltalán.Előtte a doki meglazította,és kissé kínlódva kihúzta egyben.Neked sem fog fájni szerintem.
2010. márc. 11. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem.. még sose voltam szájsebészeten:(
2010. márc. 11. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:
nekemis huztak mar. tele volt gennycsomoval, és egyből kijött. nem mondom h nem éreztem, de utanna fajt csak, éshát mivel nagy fog, utanna jo nagy lyuk volt ott, alvadt vér meg minden. amug miért vágják fel? annyira le van már törve?
2010. márc. 11. 21:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, jó nagy rész letört belőle. igazából nem is régen, de azt mondta a dokim, h nem lehet megmenteni:(
2010. márc. 12. 11:44
 10/10 anonim válasza:
Csak szólok, a bátyámnak tegnap húzták ki egy bölcsességfogát, bazi nagy gyökerei voltak, 1 teljes órán át szenvedett vele a doki, mire kijött! Azt mondta, ilyet még ő se látott!
2010. szept. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!