Foghúzásom lesz. Hátsó, nagy gyökerű fog. Kicsit meg tudom lazítani magamnak, ha rángatom?
Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 16:08
1/10 anonim válasza:
Minek akarod meglazítani? Felesleges. A fogorvos tudja mi a dolga,és pikk-pakk kiszedi, nem kell elősegíteni a munkáját. Max. több kárt csinálnál vele mint hasznot.
2/10 anonim válasza:
Jézusom, minek akarod meglazítani? A doki secperc alatt kikapja, nekem fél éve húztak ki egy ilyen fogat. Ne kínozd magad szerintem előre.
Fájdalommentes húzást kívánok!
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem tudod, ha csak nem nagyon erős vagy, és barbár módon nekiesel tiszta erőből. De az egyrészt sokkal jobban fájna, mint amit a doki fog csinálni, másrészt meg esetleg jól eltöröd az állkapocs csontodat is, aztán mehetsz a szájsebészetre egy jó kis gyulladással.
4/10 A kérdező kommentje:
Puszta kézzel eltöröm az álkapocscsontom????!!! még jó h a doki a fogóval csak úgy kiemeli... Ja, amúgy lehet felvágják az ínyt és vésővel szedik le a csontról. De ott se törhet el.....
2010. márc. 11. 17:32
5/10 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy egy szilánkot letörsz belőle, ami foghúzásnál is nagyon gyakori dolog, csak általában nem jelent problémát / nem szokták közölni a pácienssel. Ha nagyon feszegeted a fogad, simán megtörténhet puszta kézzel is. Persze az erőtől és elszántságtól függ... Még az előtörő bölcsességfog is ki szokott törni apróbb szilánkot az állkapocs csontból.
6/10 anonim válasza:
Nekem 3 hete húzták fentről rágófog.Hiszed,nem hiszed a szuri alig fájt(kettőt kaptam),a húzás egyáltalán.Előtte a doki meglazította,és kissé kínlódva kihúzta egyben.Neked sem fog fájni szerintem.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem.. még sose voltam szájsebészeten:(
2010. márc. 11. 18:38
8/10 anonim válasza:
nekemis huztak mar. tele volt gennycsomoval, és egyből kijött. nem mondom h nem éreztem, de utanna fajt csak, éshát mivel nagy fog, utanna jo nagy lyuk volt ott, alvadt vér meg minden. amug miért vágják fel? annyira le van már törve?
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, jó nagy rész letört belőle. igazából nem is régen, de azt mondta a dokim, h nem lehet megmenteni:(
2010. márc. 12. 11:44
10/10 anonim válasza:
Csak szólok, a bátyámnak tegnap húzták ki egy bölcsességfogát, bazi nagy gyökerei voltak, 1 teljes órán át szenvedett vele a doki, mire kijött! Azt mondta, ilyet még ő se látott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!