Magamnak megtudnám szabajázni a fogaim?
Figyelt kérdés
picikét kiáll az 1. 2 fogam, és ha midnennap nyomom, akkor betud állni?, 15 vagyok2011. aug. 27. 15:05
1/10 A kérdező kommentje:
szabályozni*
2011. aug. 27. 15:06
2/10 anonim válasza:
Ne haragudj de hogy lehetsz ilyen hülye? Ezt a kérdést komolyan gondoltad?!
Amúgy nem...
3/10 anonim válasza:
szerintem igen nekem a 4 alsó metszőfogam áll sz@rul és régebben a fogdokim azt mondta h a nyelvemmel toljam ki fele ami be áll na ez forditotja a te esetednek de szerintem úgy be tudod tolni min 2-3 év és ak jó lesz de ha nem annyira vészes akkor 1 év vagy pár hónap és rendbe jön
vagy nem tudom 12/L
4/10 anonim válasza:
ja pajszerrel egy erő teljes ütés és már a helyén is áll!
5/10 anonim válasza:
úristen... hát nem tudom, hogy a második hozzászóló kihez jár fogorvoshoz, dee én ekkora baromságot még életemben nem hallottam, szóval a válaszom egyértelműen az, hogy NEM, NEM TUDOD MAGADNAK SZABÁLYOZNI... gondolj bele, ha lehetne igy csinálni, senki nem hordana fogszabályzót, és kb. fogorvosra sem lenne szükség.
6/10 anonim válasza:
Te esetedben egy sima éjszakai is meg felelne, szóval inkább menj el dokihoz. Szebben fog később kinézni!
7/10 A kérdező kommentje:
úgy csináltam mint 1 házilag készített gitár capo, hajgumival a fejem mögé, és 1 ceruzával a fogamra feszítem, sztetek használ majd?
2011. aug. 28. 17:57
8/10 anonim válasza:
Nem érted? nem ! szart e fog érni. De ha ilyen hülye vagy csináld. max több kárt teszel mint hasznot.
9/10 A kérdező kommentje:
ér valamit, csak ha kiveszem visszamegy
2011. aug. 28. 19:24
10/10 anonim válasza:
miért nem vagy képes elmenni fogszabályzásra??? kapsz egy kivehetőset, azt hordod egy évig se... és kész ennyi! az ilyen házilag gyártott hülye módszerekkel semmire nem mész majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!