Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bolcsessegfog novese miatt...

Bolcsessegfog novese miatt fajhat a mellette levo tomott fog?

Figyelt kérdés
Nem reg lett tomve a fogam. De ugyan ugy fajt. Sot van amikor az egesz csontom es az allam alatti terulet is. No a bolcsessegfogam. A doki azt mondta hogy szerinte azert. Megpiszkalta a fogat de az nem fajt. Az viszont nagyon hogy hideg vizsugarat eresztett ra. Tenyleg a bolcsessegfog terjed ra ki?
2015. aug. 28. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Meg az egész fogsor. Ez sajnos ilyen. :/

Férjemnek még a füle is fájt tőle. Nekem csak vagy 4 fogam meg alatta a csont.

Ha a fog beteg, akkor fájt volna, ha megpiszkálja.

2015. aug. 28. 20:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Elég mély volt a lyuk. De ahogy fúrta meg tisztította nem fájt. Most se evés vagy ivás közben. Leginkább estefele fáj nagyon. Olyan mintha még lyukas lenne. Ilyet ki tud váltani ? :o
2015. aug. 28. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A fogorvosom azt mondta kérdéses esetben vegyek be egy szem algopyrint, ha elmúlik a fájdalom, akkor a bölcsességfog az oka, ha nem, akkor rossz fog.

De szerintem akkor is kellene fájnia érintésre, ha rossz lenne.. a bölcsességfog néha tényleg irreális fájdalommal jár, az ember nem is gondolná, hogy normális. Ez viszont tapasztalat.

2015. aug. 28. 20:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Hat a fajdalomcsillapito ha beveszem. Szoval nincs gyulladas. Tehat normalis a fajdalmam. Most attol felek hogy muteni kell. Eddig egyik bolcsessegfog novese se fajt.
2015. aug. 28. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérj beutalót panoráma röntgenre! Ne félj, nekem tökéletes lett a röntgen, mégsem volt fájdalommentes. Nem kellett kivenni. Sajnos ez ezzel jár. Az másik kérdés, hogy neked a többi fájdalommentes volt. Megúsztad. De attól lehet ez is problémamentes, nyugi.
2015. aug. 28. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Várok még egy hetet vagy nem tudom. Lassan két hete szenvedek.
2015. aug. 28. 21:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Hoho de még mennyire tud fájni tőle a másik fog.

Én nem is tudtam hogy a bölcsesség fogam jön, eszembe se jutott de már nagyon szenvedtem úgy fájt a fogam-fogsorom, de egy fognál kimondottan éreztem. Elmentem fogorvoshoz a jobban fájó fogamat gyökérkezelni akarta, mondtam szó se lehet róla, húzza ki. Kihúzta és 2 nap múlva ki is jött a bölcsesség fogam úgy hogy a húzás helye meg se maradt mert betolta a helyére a mögötte lévő fogat.

2015. aug. 31. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!