Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek mi lehet ez a...

Szerintetek mi lehet ez a bekarikázott rész a nyelvem alatt? Az a gennyes rész szerintem afta lehet, de mellette az a kiálló rész mi lehet?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jún. 22. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Valami régebbi seb félig-meddig begyógyult maradványa. Nekem is vannak ilyen "fülecskék" azon a részein a számnak, ahol gyakran harapom el véletlenül.
2015. jún. 22. 20:15
 2/3 anonim ***** válasza:

aftának tűnik, mellette passz, lehet az is az volt csak még nem múlt el teljesen.

GLYCOSEPT kenegetés közvetlen az aftára, meg öblögetés nagyon jót tesz.nekem mindig elmulasztotta

2015. jún. 22. 23:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Az egész bekarikázott rész maga az aphta. Glükosept állítólag jó r, de a tapasztalat szerint magától is elmúlik egy-két nap alatt. A fogkövet meg sürgősen szedesd le!
2015. jún. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!