Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Afta évek múltán?

Afta évek múltán?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig nem ettem éttereme meg máshol, csak általam készített ételt, saját evőeszközzel mindig. Ez évekig. Most rászántam magam, elmentem egy étterembe es másnap rögtön afta jött ki belül és pont így hogy a fogam még nyomja is. Szerintetek van kapcsolat aközött hogy most olyan villával ettem ami étterembe lett elmosva vagy pedig véletlen egybebesés?
2015. febr. 17. 22:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Nagyon sokáig nem ettem étterembe meg máshol sem, csak általam készített ételt, saját evőeszközzel mindig. Ez ment évekig. Most rászántam magam, elmentem egy étterembe es másnap rögtön afta jött ki belül a számon és pont úgy hogy a fogam még nyomja is. Szerintetek van kapcsolat a két dolog között vagy véletlen egybebesés?
2015. febr. 17. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Az afta egy vírus, ami hasonló a herpeszvírushoz: egyszer bejut a szervezetbe és az arra érzékenyeknél, legyengült immunrendszerű embereknél okoz tüneteket. Most pl. nekem is van a számban, sajnos egész hátul a torkomnál, megőrülök. Ami neked van, az szintén lehet afta, vagy sima bakteriális szájfertőzés, pl akár a koszos evőeszköztől is. Menj el orvoshoz.
2015. febr. 17. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Amiatt volt igen.
2015. febr. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!