Mennyi ido alatt gyogyul egy kivesett bolcsessegfog?
Figyelt kérdés
3 napja voltam fogorvosnal aki eltavolitotta a jobb also bolcsessegfogamat. Pontosabban mondva kiveste mivel a fog beletort a gyoker viszont bentmaradt. 2 ora hosszat ultem a fogorvos szekbe mire nagynehezen sikerult minden gyoker darabkat eltavolitani. Nagyon megszenvedtem vele. Azota be van dagadva az arcom ez mellett szajzaram is van es iszonyuan faj. Kicsit aggodom hogy ennyi ido utan is ilyen eros a fajdalom. Gyogyszereken elek azota.
Mire szamithatok? Tapasztalatokat irnatok...koszi
2015. jún. 5. 20:00
1/1 Bénabakter válasza:
Nekem is volt ilyen, ketten egy óra alatt szedték ki. Ha gyulladás van, menj vissza a fogorvoshoz, ír föl gyógyszert (antibiotikumot). Amíg gyulladás van, a fájdalomcsillapító kevésbé hatékony :-(
Kitartás, pár nap alatt elmúlik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!